Caw.
Jo už mě to pěkně krká. Nejen že je nevyžádaná, ale může být i Vaše. Spíše pro Vás. Patří jinejm.
Tak nějak bych definoval problém, který nevím jak zatím řešit. Prostě mi přijde email, především z Ameriky, ale i z česka. Ale ten email je zasílaný na jinou adresu, podobnou jako mám Já. Moje začíná _
ka...@centrum.cz , což znamená, že pokud Tvoje začíná na - ka - , pošta kterou jsem četl mohla být mířena pro Tebe, a Ty nebo ten druhej má poštu, která patřila mě.
Četl jsem kdesi o této problematice. Byl to uživatel centrumu, a začínal na - de - . Psal že mu chodí pošta, která patří jinejm, kteří začínají na de.
Tak si to uvědomme. Vždyt je to do nebe volající. Já jsem otevřel poštu, která patřila jinému, ve které psala asi žena, že schuzka byla velmi přijemná. Jen dávám příklad, ale pravdivý, proto už o tomto mailu nic víc nenapíšu.
Nebo nedej bože aby Tobě přišel múj vypis účtu a obráceně. Ale to jsem zatím nezaregistroval. "Klepu prstem na stůl".
Tak ... co??? Má někdo přímou adresu na stránky centrumu kde si můžu stěžovat? Či co dělat? ...