reklama

reklama

Autor Téma: jak postupovat  (Přečteno 8790 krát)

Pepa Pepovič

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
jak postupovat
« kdy: 14. 01. 2015, 17:59:44 »
jak postupovat v obnovení systému do továrního nastavení pc je v angličtině a to není řeč mého kmene  ;)  je tam Windows 7 a original bylo xp netuším co stim předchozí majitel dělal ale chci to vratit vše zpět  v pc nejsou žadne foto filmy dokumenty aspon né moje  ;) všem za kladné odpovědi a popis děkuji  8)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Pepa Pepovič

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:jak postupovat
« Odpověď #1 kdy: 14. 01. 2015, 18:19:55 »
  tohle je on ten co nekomunikuje řečí mého kmene  http://www.alza.cz/pocitacova-sestava-acer-aspire-m1100-d92691.htm


darda

  • Host
Re:jak postupovat
« Odpověď #2 kdy: 14. 01. 2015, 18:32:33 »
Tvůj dotaz přesahuje možnosti této "poradny". Najdi si kámoše, který Ti to udělá, či rozmluví.
Podle dotazu ani sám nevíš, co vlastně chtít.


Pepa Pepovič

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:jak postupovat
« Odpověď #3 kdy: 14. 01. 2015, 18:40:55 »
diky hledám dál nevím co jsi nepobral ale chci dat pc do továrního nastavení  ale pc je v angličtině  ;) 


Yarda

  • Host
Re:jak postupovat
« Odpověď #4 kdy: 14. 01. 2015, 19:10:52 »
No v Tvém odkazu je např. napsán jako původní OS "Microsoft Windows Vista Home Basic" .
To bys tam asi nechtěl, při jeho pověsti ...

Termínem "tovární nastavení" se u tohoto druhu počítačů může nazývat nanejvýš obnovení BIOSu,
nikoli změna OS.

Ty to podle mne chceš celé přeinstalovat českou verzí OS a to je práce pro zkušenějšího, než jsi zjevně Ty sám.
To není výsměch, spíše varování ...
A také to může trvat pár hodin, pokud to má být kompletní.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Pepa Pepovič

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:jak postupovat
« Odpověď #5 kdy: 14. 01. 2015, 19:30:02 »
No už jsem dával pc  přes Acer eRecovery do továrního nastavení  ;) ale prostě tady není  majitel tam dal Windows 7 určitě nelegálně  je to komplet v angličtině  a to že tam bude Vista nebo Xp tak to mě je volný  ;)  takže hledám dál a díky  ;)


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re:jak postupovat
« Odpověď #6 kdy: 14. 01. 2015, 20:25:30 »
Pokud tam byla původně Vista a  na zadní straně PC nalepen štítek s licenčním číslem, tak stačí stáhnout Visty někde na netu a při instalaci použít tvůj originál klíč.
Přeinstalací tak odstraníš vše.
Pokud tam však chceš Windows 7 nechat, stačí spustit nástroj Windows Update a nechat vyhledat aktualizace.
Uprostřed klikni na položku Volitelné aktualizace "Optional Updates" a najdeš si v seznamu balíček s Češtinou.
Stačí zakřížkovat a pak se nainstaluje automaticky čeština.
Dále se pak už jenom v nastavení jazyku zvolí čeština jako výchozí jazyk a je hotovo.
Více informací = rychlejší odpověď


Pepa Pepovič

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 5
    • Zobrazit profil
Re:jak postupovat
« Odpověď #7 kdy: 15. 01. 2015, 22:02:04 »
Daniel Tengler velké díky kompl funguje jak má  ;) konečně někdo kdo slušně poradil  ;)


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re:jak postupovat
« Odpověď #8 kdy: 16. 01. 2015, 08:39:49 »
Rád jsem pomohl  ;)
Více informací = rychlejší odpověď


Yarda

  • Host
Re:jak postupovat
« Odpověď #9 kdy: 16. 01. 2015, 14:04:03 »
Také jsem rád pomohl (zjistit, že Pepa nechce tovární nastavení, nýbrž počeštění;)