Autor Téma: Čestina do Irfan View  (Přečteno 5440 krát)

michalek09

• Nováček
  • *
Čestina do Irfan View
« kdy: 24. 09. 2013, 19:26:05 »
Mám staženou verzi Irfan Viewu 4.36. Na Slunečnici jsem našel češtinu pouze 4.27. Bohužel nejde nainstalovat do mé stávající verze. Existuje někde verze češtiny, která by mi fungovala? Děkuji.

Reklama

• Stálý člen

ivan z kosic 63 r.

• Host
Re:Čestina do Irfan View
« Odpověď #1 kdy: 24. 09. 2013, 22:34:45 »
Mám staženou verzi Irfan Viewu 4.36. Na Slunečnici jsem našel češtinu pouze 4.27. Bohužel nejde nainstalovat do mé stávající verze. Existuje někde verze češtiny, která by mi fungovala? Děkuji.

skuste toto                       http://www.gvg.cz/downloads.php?cat_id=1&download_id=7

Martin

• Host
Re:Čestina do Irfan View
« Odpověď #2 kdy: 25. 09. 2013, 09:10:40 »
Mám staženou verzi Irfan Viewu 4.36. Na Slunečnici jsem našel češtinu pouze 4.27.

Takové věci jsou tu bohužel normální (stejně jako staré verze programů). Verze 4.27 je z 9.5.2010 !!!
Od té doby bylo několik aktualizací až po současnou verzi 4.36 ze 27.6.2013.

Dále mnoho instalátorů je zde modifikovaných a kromě vlastního programu ještě vnucují nesmysl Seznam lištička.

Ze Slunečnice stahujte jen v krajní nouzi, když nelze program najít jinde !

Ale k problému :

Ivanova odpověď je správná a stáhneš z jeho odkazu češtinu od GVG.
Irfanview je ale dlouhodobě lokalizováno ještě od BalkonMajster
a ten překládá i pluginy a jeho překlad mi víc vyhovuje.

Takže pokud existují stránky výrobce (až na naprosté výjímky vždy), hledám program i lokalizace do národních prostředí prvně tam a až v případě neúspěchu hledám češtinu jinde. V tomto případě je to ale zbytečné, stránky IrfanView jsou perfektní a přehledné, snadno stáhneš program, jazyk i pluginy. A k dispozici budeš mít obě dvě již zmiňované češtiny.

Vybrat si už musíš sám ...