Autor Téma: Problem s wifi na notebooku.  (Přečteno 7155 krát)

Patrik

• Host
Problem s wifi na notebooku.
« kdy: 17. 09. 2013, 17:15:03 »
Nainstaloval jsem si do notebooku omylem nějaky program Atheros Client Installation Program a k tomu nějake doplňky. Po odinstalaci nefunguje internetové připojení. Mužete mi někdo pomoct? Nemám bod obnovení před instalací toho programu, nevím jak je možne že je tam nemam, dělam je cca jednou za 2 tydny. Jak se toho programu zbavím?

Reklama

• Stálý člen

sertese

• Host
Re:Problem s wifi na notebooku.
« Odpověď #1 kdy: 20. 09. 2013, 22:29:37 »
co takhle ho odinstalovat? Způsobů je mnoho habakůk!!!!. Tak dobře-stáhni si "REVO uninstaller" a je to. Nezapomeň tam pak dát správnej sw.

Petr

• Host
« Odpověď #2 kdy: 21. 09. 2013, 15:21:50 »
Pro ***se : Ser se ty, my ostatní jsme zde většinou normální.

Po odinstalaci nefunguje internetové připojení.
co takhle ho odinstalovat? Způsobů je mnoho habakůk!!!!
habakůk jsi akorát ty !!! Patrik už program odinstaloval, teď raď dál ty chytrolíne !!!

Franta Kr

• Host
« Odpověď #3 kdy: 21. 09. 2013, 16:56:35 »
Možná by pomohlo zkusit nainstalovat původní SW k té wifině. Problém bude zjistit, který to je a sehnat ho, pokud nemáte od toho NB nějaká instalační CD. Nejprve bych se ale podíval do správce zařízení, jak to tam s tou wifi vypadá. V takovýchto situacích se na dálku těžko radí, obzvláště když chybí bližší informace o HW, OS, jak konkrétně se problém projevuje a pod.

Milan

• Host
« Odpověď #4 kdy: 25. 09. 2013, 20:21:52 »
Stahni si Netgear genie.Jt program na wifi.Ja na nej jedu a je v pohode.Sam si wifi nasel a pripojil.Tak snad pomuze.

Reklama

• Stálý člen

Robert

• Host
« Odpověď #5 kdy: 28. 09. 2013, 22:07:56 »
Stahni si Netgear genie.Jt program na wifi.Ja na nej jedu a je v pohode.Sam si wifi nasel a pripojil.Tak snad pomuze.
Vooooouuuuv. Mě taky nešlo se pár měsíců se připojit doma ke své wifině noťasem. A tímhle programkem HURÁÁÁ ano. Díky za radu, Milane. :) :D :) :) :D :D

Milan

• Host
« Odpověď #6 kdy: 04. 10. 2013, 18:44:51 »
Neni zac dekovat,hlavne ze to ficiiiiii  8)