Autor Téma: Zmrznutí OS  (Přečteno 3979 krát)

kikin

• Host
Zmrznutí OS
« kdy: 16. 07. 2013, 13:28:50 »
dobrý den

Nevím jak to správně nazvat ale PC už mi párkrát prostě ztuhlo tzn. OS přestal reagovat kursor. klávesnice, pokud mám spuštěný nějaký program tak ten taky stojí, pokud něco stahuji nebo uplauduji tak to taky stojí. Tak nezbývá než zmáčknout na bedně reset a naběhne OS znovu. Toto se stává nepravidelně. Určitě se budete ptát od kdy to dělá ale na to už si nevzpomenu (nejdřív sem tomu nevěnoval pozornost, řekl jsem si to se prostě stává), pak jsem trochu googlil a narazil jsem na nastavení napájení tak jsem šel do ovládacích panelů a tam v napájení nastavil-vypnout display- nikdy a převést PC do režimu spánku-nikdy ale problém zůstává dál

Vidím to na novou, čistou instalaci a s tím souvisí má druhá otázka - rozdělil jsem 3Tb HDD na 2 oddíly pomocí utility od WD  http://support.wdc.com/product/downloaddetail.asp?swid=119 . Pokud provedu čistou instalaci (naformátování HDD) tak toto rozdělení zřejmě zanikne?

konfigurace PC- CPU i7 950 (soc 1366), MB Gigabyte X58A-UD3R, RAM 24GB,GPU GTX 560, OS Win7 64bit, Bios i ovladače na grafiku jsou aktuální

Předem děkuji za podněty, rady a nápady

Reklama

• Stálý člen

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Re:Zmrznutí OS
« Odpověď #1 kdy: 16. 07. 2013, 17:37:11 »
Ahoj,
1. navštiv stránku hijackthis.cz stáhnout a zkontrolovat log
2. stáhnout CCleaner a vyčistit pc (osobně doporučuji Advanced System Care )
3. použít online servis slunecnice
Formátováním se rozdělení disků nezmění, stejně tak i čistou instalací os.
Více informací = rychlejší odpověď

kikin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 16. 07. 2013, 19:58:18 »
Tak jsem to projel Advanced SystemCare 6.1.9. Našlo to samozřejmě stovky problémů které jsem nechal opravit, jestli to vyřešilo můj problém to ještě nevím ale dám určitě vědět. Zatím díky

kikin

• Host
« Odpověď #3 kdy: 18. 07. 2013, 11:50:26 »
Takže myslím že už můžu říct že je vše v pořádku.
ještě jednou díky :)

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
« Odpověď #4 kdy: 18. 07. 2013, 16:22:03 »
Rád jsem pomohl.  ;)
Více informací = rychlejší odpověď

Reklama

• Stálý člen