Autor Téma: Vypalování audio CD  (Přečteno 3355 krát)

rudolf.th

• Host
Vypalování audio CD
« kdy: 15. 03. 2013, 22:55:29 »
Dá se zvolit způsob číslování stop na audio CD při vypalování?

Potřebuji vypálit zvukové soubory, které mám ve formátu mp3 jako audio (cda) soubory na běžné CD. Jelikož mám dohromady 43 souboru, nevejdou se mi všechny na jedno CD a musím je dát na dvě.

Jak vím dosáhnout to, aby na druhém CD číslování stop pokračovalo tam, kde skončilo číslování na prvním CD?

Na prvním CD budu mít polovinu souborů (22), tady je číslování stop v pořádku (Track01, Track02, Track03, ..., Track22), na druhém CD bych potřeboval, aby mi stopy byly takto číslovány: Track23, Track24, Track25 , ..., Track43. To potřebuji kvůli tomu, aby při přehrávání  přehrávač ukazoval tato čísla.

Zdrojové zvukové soubory z nichž dělám audio CD jsou ve formátu mp3. Jejich jméno začíná pořadovým číslem (01_meno1, 02_meno2, 03_meno3, ..., 43_meno43), takže při přehrávání se přehrávají podle jejich pořadového čísla. Při vypalování audio CD na prvním CD se čísla zvukových stop shodují s pořadovým číslem zdrojových souborů. Tady není žádný problém. U druhého audio CD-čka jednotlivé zvukové stopy jsou v tom pořadí, jak následují pořadová čísla zdrojových souborů. I to je v pořádku, jen problém je v tom, že jejich číslování znovu začíná od 01 a já bych potřeboval, aby mi v číslování stop na druhém CD pokračovalo tam, kde se na předchozí skončilo, čili od 23 až do 43.

Dá se to nějak dosáhnout, aby mi v případě druhého CD-čka číslování stop začínalo číslem 23?

Vypalování běžně dělám pomocí vypalovacího programu Ashampoo Burning Studio 2007.

Reklama

• Stálý člen