Autor Téma: Proč??  (Přečteno 2524 krát)

LaFey

• Host
Proč??
« kdy: 08. 03. 2013, 20:22:15 »
Ptam se proč tahle diskuze,kde to bylo celkem v pohodě(krom nadávek,....)s dobrými rady,odkazy,...je teď tak na PÍ..? Rada téměř žádná,samej rádoby chytrák (viz. bývalý už. BENŽI),dnes Bárt! Aj. Trochu víc mrtvý než je zdrávo,...................
 p.Tenglere,pamatujete se jako "SW4ALL"? A diskuzi zde? A teď?Odkazy na "Ulož.to"(z 90%warez),odpovědi-"tak to nevim,to ti neporadim"....
Myslim,že kdyby to mělo být tady na úrovni,tak bys tady zařídil-klasický fórum s povinností se pro psaní odpoveďi ,atd. registrovat platným mejlem(pro ověření,viz konkurenční "Stahuj.cz/poradna)....Předešlo by se nadávkám,warézu,(mimochodem-absolutní většina rádoby chytráků beztak má nelegální soft v kompu,stahuje cracky,....a tady za to soudí druhý)....Když si zavedl "kontrolní otázku" mohl bys zavézt i tento způsob diskuze,Danieli!!! Tady je to čím dál víc k ničemu!!!Co to znamená? Lidi sem nebudou lízt!Menší návštěvnost=menší výdělky!!!Ale co to je váš problém!!!
Pro všechny rozumný------NELEZTE SEM   Jak je smajl na "*** off?

Reklama

• Stálý člen

Bart

• Host
Re:Proč??
« Odpověď #1 kdy: 09. 03. 2013, 14:27:54 »
... Rada téměř žádná,samej rádoby chytrák (viz. bývalý už. BENŽI),dnes Bárt! Aj...

Pokud si myslíš, že máš lepší názory, tak se tu k nějakému dotazu vyjádři, "chytráku".
Pokud to nemyslíš nijak zle, omlouvám se.

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Re:Proč??
« Odpověď #2 kdy: 09. 03. 2013, 16:28:34 »
Only LaFey
Pokud někdo sám je neregistrovaný a přichází z IP adresy 5.135.xx.xx =>> Francie tak to už je samo o sobě podezřelé.
Co mne zaráží na neregistrovaných je to, že si stále myslí jak jsou nedohledatelní a naprosto v anonymitě.
Stejně tak i tvůj email pro odeslání tvého příspěvku george@yahoo.com je neplatným emailem a .... !!
Opak je pravdou.

Co se týče odkazů na ulozto.cz, tak mi pošlete odkazy na příspěvky a já je opět rád prověřím.
Snažím se je důkladně procházet, pročítat a také stahuji, ověřuji nezávadnost odkazů.
Každý nemá vlastní doménu,FTP aby vkládal podle vás nezávadné odkazy.

Omezení a potvrzení příspěvku emailem jako na stahuj.cz ??
!!!!!!!!!!!!!! Proč se chovat tak uboze jako stahuj.cz a potvrzovat emailovou adresu, kterou dále používají pro reklamní účely !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A to nemluvím o jejich download manageru, který stáhne požadovaný program do PC a sním 3 až 5 dalších marastů a malware.

Kdysi jsem působil jako rádce i na stahuj, ale odešel jsem právě pro nepochopitelná omezení, nekomunikativnost s adminy, moderátory....

Tuto diskuzi nechám klidně běžet dál až do doby, dokud se zde budete vyjadřovat slušně, věcně, nerasisticky.........

To @Bart
Reakce je přiměřená.
« Poslední změna: 09. 03. 2013, 16:30:41 od Daniel Tengler »
Více informací = rychlejší odpověď