Tady http://www.cgsecurity.org/wiki/PhotoRec mělo by to umět i paměti ve foťáku.
Na Recuvu ZAPOMEŇ! Již nebudu vysvětlovat proč-pardon.
Tomu nerozumím, recuvu jsem použil mnohokrát a obnova souborů ve většině případů byla 100% :-). Je to věc názoru, ale nemám s recuvou žádné negativní zkušenosti.
Jasný věc názoru-pro toho kdo je pouze uživatel tý věci s názvem "myš".Nemyslim to špatně!!!!! Prostě si zkus část disku smáznout,přepsat (stačí jednou) a pak použij tu "zázračnou" Recuvu
Pokud by se ti nedej bože "ztratila" data,ve větším množství s následným přepsáním onoho místa jinými,nebo ti zkolaboval disk,.. věř,že ti recuva obnový ca. 5-10% dat.
Zda-li stále pochybuješ,ještě líp ti to vysvětlí(a to i s odkazy) p.Tengler alias ve své době " sw4all",který to pěkně vysvětlil zde jednomu moderátorovi ,který tu recenzoval právě Recuvu(následně byla recenze smazána).Osobně Recuva dobrý,když si ihned a záhy uvědomíš,že si smáznul něco co jsi nechtěl.Jinak budeš hledat kvalitnější soft
Pro "Blanka": vážně zkuste muj odkaz! Jinak existuje více takových programů,co jsem navrhoval já(Zero assumption recovery,...)."Kašpi" promiň,ale vim o čem mluvim!(mysli si třeba-"věc názoru",...)