Autor Téma: nefunguji nektere nastroje - Windows XP  (Přečteno 2659 krát)

Tina

• Host
nefunguji nektere nastroje - Windows XP
« kdy: 14. 01. 2013, 00:15:23 »
Zdravim vsechny a vlam o pomoc:
mam operacni system Windows XP, donedavna jsem v pohode upravovala fotky-velikost, malovala jsem na ne, ale po nejake, uz ani nevim jake, odinstalaci nejakeho nechteneho programu ci soucasti systemu (pravdepodobne ... :-\)  uz tato funkce neni mozna,  stejne jako je tomu u ovladaciho panelu "zvuky a zvuk.zarizeni", kterouzto ikonu jsem mela na spodni liste a kdykoliv bylo potreba, klikem na ni se zobrazil posuvnik, kterym jsem regulovala hlasitost. Opet po nejake odinstalaci nechteneho programu ikona z listy zmizela a nelze ji tam zpet umistit, takze hlasitost lze regulovat pouze z plochy otevrenim ikony "zastupce zvuky a ....", takze pokud  sleduji napr.video, musim celou obrazovku zmensit a mit otevreneho zastupce a az na nem hlasitost regulovat... Jsem z toho nervozni!!!
Diky za radu! Tina

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
Re:nefunguji nektere nastroje - Windows XP
« Odpověď #1 kdy: 14. 01. 2013, 07:37:27 »
" odinstalaci nejakeho nechteneho programu ci soucasti systemu "
"Opet po nejake odinstalaci nechteneho programu "-----
Takže,proč instaluješ "nechténé programy"?
Správná je zmínka o "odinstalaci součásti systému".
Takže jediná možnost--čistá instalaca O.S.
Ach jo.to je pořád dokola.

kallell

• Host
« Odpověď #2 kdy: 14. 01. 2013, 11:21:40 »
No souhlasim s "Benžim" čistá instalace.Ty tvý "nechtěný" programy ti při odinstalaci vzaly něco ze systému. Rádo tohle dělají tzv."demoverze!!,i trialverze"! Tímto varuji ostatní-OPATRNĚ s těmito verzemi!!! Nekecam,berou si sys.složky při odinstalaci(obzvlášť u XP!!)!! Pak Vám nezbývá nic jiného než mnou podporován "Benžiho" příspěvek!!!!! Když už,tak používejte kvalitnějšího klienta na odinstalaci(Revo uninstaler...)nebo si tohle instalujte skrze tzv."sandbox!" Nejideálnější řešení? Chcete ten soft?Kupte si full verzi!!!
 Benži-souhlasím-pořád dokola ;) !Nemyslíš,že by to tady jinak byla nuda?Bez těchto lidí? ;) ;)
P.S. každý se učíme....

FRK

• Host
« Odpověď #3 kdy: 15. 01. 2013, 13:18:05 »
Ještě je tu možnost "Obnovy" k nějakému staršímu datu.

benži

• Host
« Odpověď #4 kdy: 15. 01. 2013, 13:32:00 »
Není.Dál nebudu rozvádět.

Reklama

• Stálý člen