Autor Téma: Pc mi seka  (Přečteno 11387 krát)

palo

• Host
Pc mi seka
« kdy: 05. 12. 2012, 13:48:34 »
Ahojte! POtzrebujem pomoct, pc mi niekedy pri uplne obycajcon kliknuti sekne, nereaguje, a potom to nasilu zavrem a nejde nic ani spravca uloh ani nic kliknut stale to blika na ploche to kolecko, win7 dakujem vam velmi pekne!

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
Re:Pc mi seka
« Odpověď #1 kdy: 05. 12. 2012, 14:15:58 »
Na takovou stručnou otázku nelze nic poradit.Toto
si přečti.
http://www.tipypropc.cz/proc-se-zasekne-pocitac/

palo

• Host
« Odpověď #2 kdy: 05. 12. 2012, 16:42:07 »
Tak to trošku popíšem, mám aktivované prefetch, malý netbook s procesorom 1,6 GHz, ram 1GB, originálny zdroj vsetko origos aj adaptér HP,
Asi 5 dní dozadu nainštaloval som spyware terminator, ten funguje ako má v kombinácii s avastom! údaje z wiggetu na výkon pc mi ukazujú
Procesor využitý asi na 40% a vždy aj keď to sekne asi tak 200 mb volných, vírus žiadny neprechovávam, všetky potrebné veci mi iba bežia,
tj. usb disk ejector, monitor off, locksys, logitech, seznam po... väčšinou mi to sekne keď trebars pustím video v opere alebo kliknem hovor na skype...
Niekedy to sekne na 20 sek. inokedy to sekne úpnle (tj. "navzdy") aj ked dám end proces tak potom nic nejde ani task manager a ked nieco
stlacim na ploche je ten tociaci sa kruzok a nepomoze nic iba reset. Tie rady v tvojom článku mi nepomohli.. Prosím vážne o radu! Díky vopred!

palo

• Host
« Odpověď #3 kdy: 05. 12. 2012, 17:07:45 »
Tak to trošku popíšem, mám aktivované prefetch, malý netbook s procesorom 1,6 GHz, ram 1GB, originálny zdroj vsetko origos aj adaptér HP,
Asi 5 dní dozadu nainštaloval som spyware terminator, ten funguje ako má v kombinácii s avastom! údaje z wiggetu na výkon pc mi ukazujú
Procesor využitý asi na 40% a vždy aj keď to sekne asi tak 200 mb volných, vírus žiadny neprechovávam, všetky potrebné veci mi iba bežia,
tj. usb disk ejector, monitor off, locksys, logitech, seznam po... väčšinou mi to sekne keď trebars pustím video v opere alebo kliknem hovor na skype...
Niekedy to sekne na 20 sek. inokedy to sekne úpnle (tj. "navzdy") aj ked dám end proces tak potom nic nejde ani task manager a ked nieco
stlacim na ploche je ten tociaci sa kruzok a nepomoze nic iba reset. Tie rady v tvojom článku mi nepomohli.. Prosím vážne o radu! Díky vopred!

A este ze asi kazdy druhy-treti start pc na nespustia vsetky programy resp. niektore sa neukazu na liste tam dole (ako je ten tray)  alebo napise cannot make shell tray icon alebosu zapnute anieje ikona, dik za odpoved

benži

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05. 12. 2012, 17:10:58 »
Vrat se v "obnova systému"-zpět před instalaci
 spyware terminator.

Reklama

• Stálý člen

palo

• Host
« Odpověď #5 kdy: 05. 12. 2012, 18:31:09 »
No pustil som fix-it centre a spyware te. som odstrail tym znamim odinstalatorom co odstrani po sebe zbytok a uz to asi slape! diki a kedtak to este otvorim tuto temu diki