Autor Téma: Internetovy odkaz  (Přečteno 2516 krát)

Ivan z Košic 62 r.

• Host
Internetovy odkaz
« kdy: 06. 11. 2012, 11:18:39 »
Dúfam,že správne popíšem tento problém.Mám uložených na ploche aj na disku niekolko desiatok internetových odkazov na rôzne články,návody,adresy ktoré som dal skopírovať aby som to nemusel pracne hľadať v Googli.Do včera to ešte fungovalo-a teraz po kliknutí na odkaz sa mi otvorí okno pre tlač !!?.Neviem si s tým poradiť-skúšal som pravý aj ľavý klik myšou,ale nič.Ďakujem za pomoc.                                                                                                                                                                       

Reklama

• Stálý člen

Ivan z Košic 62 r.

• Host
Re:Internetovy odkaz
« Odpověď #1 kdy: 15. 11. 2012, 14:20:16 »
Dúfam,že správne popíšem tento problém.Mám uložených na ploche aj na disku niekolko desiatok internetových odkazov na rôzne články,návody,adresy ktoré som dal skopírovať aby som to nemusel pracne hľadať v Googli.Do včera to ešte fungovalo-a teraz po kliknutí na odkaz sa mi otvorí okno pre tlač !!?.Neviem si s tým poradiť-skúšal som pravý aj ľavý klik myšou,ale nič.Ďakujem za pomoc.                                                                                                                                                                       

problem dalej pretrvava:v predvolenych programoch v casti pre priradenie typu suboru,alebo protokolu k programu nemam v protokoloch /napr.HTTP,HTP a pod./neviem tak v napovedach programou otvorit kontrolu aktualizacii,alebo sa dostat na stranku programu stale sa mi otvori okno pre tlac?! Skuste prosim poradit. Obnova do bodu obnovy nepomoze,lebo uz som to pre.....  Dakujem