Autor Téma: Nejde mi zvuk  (Přečteno 3617 krát)

Jirka

• Host
Nejde mi zvuk
« kdy: 26. 02. 2012, 21:01:38 »
Prosím zašle mi někdo,nebo poradí kde seženu ovladač zvuku na Windows xp? Děkuji

Reklama

• Stálý člen

Jirka

• Host
Re:Nejde mi zvuk
« Odpověď #1 kdy: 26. 02. 2012, 21:25:50 »
Prosím zašle mi někdo,nebo poradí kde seženu ovladač zvuku na Windows xp? Děkuji.Nemohu ani zjistit jaká je tam zvukovka.Hrál jsem si a všechny ovladače vymazal.Ostatní tam už mám,ale tady si nevím rady.

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
« Odpověď #2 kdy: 26. 02. 2012, 21:30:00 »
Dobrý večer,
určitě vám jej pomůžeme sehnat.

Bohužel ze zadaných informací není možné identifikovat výrobce zvukové karty, typové označení zvukové karty a ani o kolika bitový operační systém Windows XP jde.

Navštivte proto stránky Microsoftu a po přečtení návodu budete schopen daný problém vyřešit bez sebemenších problémů.
Předně hledejte zařízení označené žlutým vykřičníkem.
Odkaz na stránky Microsftu je zde.
Více informací = rychlejší odpověď

kallell

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01. 03. 2012, 19:33:23 »
Ahoj Jirko,žlutej vykřičník tě sice upozorní na to že je s hardwarem problém (chybí ovladač),ale neřekne ti o který hardware se konkrétně jedná (výrobce,verze,...).Já používám v takových to případech nějaký diagnostický program,osobně preferuji "Everest" a po vykecání info o PC a komponentech,hledam ovladače(jo jsem nezodpovědnej a nezálohu ji je :(  )Takže ti tento způsob doporučuji.A pokud zjistíš výrobce a nevíš přímo jeho webovky,tak zagoogluj a je to.Hodně štěstí přeji

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
« Odpověď #4 kdy: 01. 03. 2012, 19:51:01 »
To: @kallell
Citace
Hrál jsem si a všechny ovladače vymazal.......
Jak vymazal?

Pokud ovladač vymazal ze systémové složky c:\windows\ system32\drivers\ ....., tak může pomoci zmiňovaný program Everest,
pokud však z této složky nic nemazal, dají se ovladače aktualizovat  a to buď ručním zadáním cesty do této složky nebo volbou automaticky.
Jako další možnost je vrácení změn v počítači a to bodem obnovení.
Více informací = rychlejší odpověď

Reklama

• Stálý člen