Autor Téma: Pomalý počítač  (Přečteno 23978 krát)

titanic

• Host
Re: Pomalý počítač
« Odpověď #15 kdy: 25. 11. 2011, 08:23:33 »
Určitě by nemusela delat novou instalaci  stačí když požádá nekoho z kamarádů kteří vědí ktere nepotřebné programy odmazat a zbytek soft.bordelu uklidit advencem a bude to ok.je nesmysl radit preinstalovat systém kdyz ta osoba nemá skoro žádné znalosti v oblasti pc.

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
« Odpověď #16 kdy: 25. 11. 2011, 12:59:16 »
Pro Titanik

Taky ji nikdo neradil,že musí udělat novou instalaci. Byla řeč o vymazání a pročistění programů a vzhledem ke zřejmým neznalostem aby bylo postupováno opatrně,
O čisté intalaci jsem hovořil pouze jako možná nejlepším řešení,ne aby jej udělala.
Takže lépe číst,míň hovořit.

titanic

• Host
« Odpověď #17 kdy: 25. 11. 2011, 13:43:03 »
Pro benži   možná by sis mohl dojít k očnímu lékaří když nevidíš co si psal za radu možná bys neměl bejt takovej frajer kterej se dělá za největšího chytráka .
----------------------------------------------------------------------------------------
 tady maš tu tvoji radu abys netvrdil ze si neradil aby provedla čistou instalaci
----------------------------------------------------------------------------------------
Jako nejlepší by ale bylo,pokud vlastníš instalační CD,provést novou "čistou instalaci",protože jak se zdá,máš v PC programy o nichž ani netušíš k čemu jsou a začít od začátku

benži

• Host
« Odpověď #18 kdy: 25. 11. 2011, 13:56:46 »
Pro "Titanik"
Jak to jenom napsat,aby jsi to pochopil-

"Jako nejlepší by bylo------",neznamená: "udělej to"---
co říkáš,nechá se to pochopit? Jinak už se věnuj nějaké bohulibé
činnost a ne prkotinám.

DeiDei

• Host
« Odpověď #19 kdy: 25. 11. 2011, 14:46:48 »
Odborníka jsme tu několikrát měli a místo toho aby se na to podíval tak nám akorát poradil ať si koupíme nový počítač  :D Tak vám všem děkuju za rady,teď už je to o něco lepší  :)

Reklama

• Stálý člen

Mira

• Host
« Odpověď #20 kdy: 25. 11. 2011, 15:14:18 »
Vetsina lidi co si ztezuje na pomaly PC ma na plose takovej marazmus, ze by jeden vrazdil. Takze doporucuju na plochu ukladat fakt jen to nejdulezitejsi a vse ostatni prestrkat do nejake slozky (treba dokumenty) a odtud si vytahat maximalne zastupce  8)

DeiDei

• Host
« Odpověď #21 kdy: 25. 11. 2011, 18:04:43 »
Na ploše nemáme skoro nic.

to je jedno

• Host
« Odpověď #22 kdy: 25. 11. 2011, 23:09:28 »
Ahoj lidi,nenapadejte se ,je to zbytečný.Každý přidáte radu a každýmu se to líbit nemusí!! Já dělam PC ve firmě,nerad na takovéhle téma odpovídam.Já jsem placenej za to že bych Vám měl říćt "navštivte nás".Ale tohle se nedá! Pro " DeiDei"pokud si tam měla rádoby borce tak buď měli pravdu-pentium 3 nikdo nezrychlí na IP i7!,nebo si chtěli vydělat.!Jak tady pár lidí napsalo-nepíšeš konfiguraci PC ani SW který používáš(Win XP,Vista,7).Docela se mi líbilpříspěvek od "KALLELL"? psal to schrnutě,ale i "BENŽI" píše super,poslechni je!Jinak ti doporučuji jsem napsat konfiguraci PC(procesor,ram,motheboard,..)pro uživatele tu.Nebo napiš na email-idbeholdv@seznam.cz a nějak to pořešíme! Nebo online kontaktuj uživatele "sw4all",delší dobu prohlížim jeho příspěvky a je to odborník na slovo vzatý!! Ale teď musim :kontakt-www.uptime.cz