reklama

reklama

Autor Téma: Bus Driver 1.5  (Přečteno 8186 krát)

Jozko

  • Host
Bus Driver 1.5
« kdy: 04. 11. 2011, 18:21:46 »
Kde se dá stáhnout čestina do hry Bus driver 1.5?

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0

reklama



Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re: Bus Driver 1.5
« Odpověď #1 kdy: 04. 11. 2011, 18:59:55 »
Asi tě zklamu, ale čeština není.
Jsou dost složitě rozhozené res stringy v dll a některé jsot generovány automaticky, překlad je neefektivní. Než to někdo přeloží, tak budou vydány další verze.
Více informací = rychlejší odpověď


benži

  • Host
Re: Bus Driver 1.5
« Odpověď #2 kdy: 04. 11. 2011, 19:05:00 »
A co tohle?

Bus Driver   (185 kB) » [Odkaz na stránky] «

V spolupráci s českým prekldateľom vytvoril Landlord preklad do hry Bus Driver. Ide o základnú verziu prekladu. Ak má ktokoľvek záujem na zdokonalení jeho podoby, nech prosím kontaktuje prekladateľa pre dodenie prekladu.

Autor: Landlord


benži

  • Host


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re: Bus Driver 1.5
« Odpověď #4 kdy: 04. 11. 2011, 19:52:52 »
Více informací = rychlejší odpověď

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


benži

  • Host
Re: Bus Driver 1.5
« Odpověď #5 kdy: 04. 11. 2011, 19:57:57 »
No vida,nakonec se k nějakému výsledku dopracujeme!


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re: Bus Driver 1.5
« Odpověď #6 kdy: 04. 11. 2011, 20:12:48 »
njn, čeština je potřeba. Co když navolíš klávesové zkratky špatně.
Namísto směrovek spustíš stěrače a máš po bodech. ;-)
Více informací = rychlejší odpověď


Pája

  • Host
Re:Bus Driver 1.5
« Odpověď #7 kdy: 29. 12. 2011, 11:15:33 »
Ahoj lidi, mám takový problém tahle hra my nejede:D Nevím proč, přitom HW sou 1500 MHz 512 MB Ram 32 MB Paměť grafické karty, A to já mám mám 2.6 Ghz Ramka 2 GB a paměť grafické karty 128.Když spustím hru tak mě to píše ""Omlouváme se, ale váš operační systém není schopen po grafické stránce na tuto hru.Proím podívejte se do manuálu jestli je řešení spustit tuto hru. Jako vážně nevím proč že by ovladače? Díky


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • Zobrazit profil
    • sw4all.cz
Re:Bus Driver 1.5
« Odpověď #8 kdy: 29. 12. 2011, 12:06:42 »
A co takhle nastavit nižší rozlišení.
To co je napsáno jako minimální konfigurace, vůbec neplatí a nároky jsou úplně jinde.
Více informací = rychlejší odpověď


Pája

  • Host
Re:Bus Driver 1.5
« Odpověď #9 kdy: 29. 12. 2011, 12:28:06 »
Nepomohlo to.


Pája

  • Host
Re:Bus Driver 1.5
« Odpověď #10 kdy: 29. 12. 2011, 13:30:34 »
Ještě něco dřív sem to natomhle PC hrál ale pak sem musel přeinstalovat OS a teď to už nejde.


Omsigames

  • Host
Re:Bus Driver 1.5
« Odpověď #11 kdy: 05. 05. 2018, 09:37:55 »
Na uložto jsem osobně nahrál svojí češtinu do Bus Driver Gold  8)
https://uloz.to/!ZLINdTrsOHji/cestina-bus-driver-gold-zip