Ahoj Petře,
především díky za hezké poděkování a ocenění snahy pomoci. Není to zde na Slunečnici zcela běžné, ale občas se někdo slušný najde. Podobně jako Ty to byl i tehdy před lety uživatel Uncle. Taková zpětná odezva opravdu potěší a ujistí, že čas strávený radami nebyl promarněný.
Ale zpět k problému. Je škoda, že jsi už flešku vrátil, určitě bychom časem nad problémem zvítězili. Možností bylo ještě spousta :
1/ postup dle rady DanTena
2/ pomocí správce disků ve Win jen odstranit NTFS oddíl na flešce, snad by si ji pak TV naformátovala sama na FAT32
3/ oba mnou uváděné programy mám odzkoušené jako bezproblémové na WXP, W7 a W10, sice vždy na 32 bitové verzi systému, ale není důvod pro jejich nefungování na 64 bitové architektuře
4/ oba uváděné programy lze získat i jako ISO soubory, po jejichž vypálení vznikne bootovací CD a jsou tedy zcela nezávislé na nainstalovaném operačním systému
5/ postup dle bodu 4 (bootovací CD/DVD) má mnoho dalších variant, třeba Hiren's Boot CD s MiniXP, ve kterých je nainstalován Partition Wizard, dále spousta různých edicí Linuxu, kde na LiveCD bude např. gParted a další a další ...
Příště to hned nevzdávej, samotného by mě docela zajímalo, co přesně bylo "jsem chtěl stáhnout program ..., ale okna mi to zamítly" a "ale něšla zase spustit.opět error od oken".