Autor Téma: Datum vypálení audio cd.  (Přečteno 6439 krát)

Jaroslav Kalous

• Host
Datum vypálení audio cd.
« kdy: 01. 06. 2011, 13:40:22 »
Existuje nějaký prográmek, který umí zjistit datum vypálení audo cd?
Děkuji.

Reklama

• Stálý člen

Martin

• Host
Re: Datum vypálení audio cd.
« Odpověď #1 kdy: 01. 06. 2011, 13:56:16 »
Datum vypálení jakéhokoliv média zobrazí např. Nero InfoTool.

Jaroslav Kalous

• Host
« Odpověď #2 kdy: 01. 06. 2011, 21:51:00 »
Děkuji, ale Nero to prozradí jen na datové disky, u audia (hudba.wav) mlčí.

Jaroslav Kalous

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01. 06. 2011, 23:14:04 »
Existuje nějaký prográmek, který umí zjistit datum vypálení audio cd?
Děkuji.

Martin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 04. 06. 2011, 11:41:31 »
Moc se tímto omlouvám za špatnou radu, měl jsem tehdy po ruce jen datové CD a DVD datové i video.
U všech těchto tří médií mi Nero InfoTool nebo i Nero DiscSpeed ukázaly mimo jiného i datum vypálení.

U audio CD se to ale opravdu nezobrazí a mám podezření, že tato informace vůbec není na disku uložena. Mlčí o tom totiž i další vypalovací i přehrávací programy. Internet je na informace také skoupý. Našel jsem jen na Wikipedii obecný popis CD a dále, že bych musel zaplatit 210 dolarů za popis standardu audio CD.

Udělal jsem tedy 2 pokusy:

1/ Dva dny po sobě vypálil na CDRW tu stejnou skladbu a pomocí UltraISO uložil obraz CD na disk ve formátu BIN. Soubory měly SHODNÝ obsah !

2/ Na Image Recorder vypálil dvakrát s různě nastavenými hodnotami položek na záložce "Hudební CD". V oblasti "Další informace" (položky Copyright, Producent, Kód UPC/EAN, Datum a Poznámka) se změny v NRG souboru projeví POUZE při změně kódu. Ostatní položky jsou zcela ignorovány !
Testováno na verzi Nero 9.4.26.0 a 10.0.11100.10.100.

Z výše uvedeného lze velmi předpokládat, že na dotaz neexistuje pozitivní odpověď.

Reklama

• Stálý člen

Jaroslav Kalous

• Host
« Odpověď #5 kdy: 04. 06. 2011, 23:05:28 »
Martin, děkuji za snahu vyhovět. Já mám stejnou skušenost s vepsáním dat do copirychtu atd. Vše se utají. Nero, ale datum zobrazuje, proto mám podezření, že ho i vypálí, ale kam? Skoušel jsem mnoho programů, nic. Proto jsem založil toto vlákno.

Martin

• Host
« Odpověď #6 kdy: 05. 06. 2011, 06:29:19 »
Jsem přesvědčen, že to datum se nevypálí (viz minulý příspěvek) a že už nedostaneš žádnou odpověď.