Autor Téma: Hudební DVD  (Přečteno 11519 krát)

FreeRider

• Host
Hudební DVD
« kdy: 21. 05. 2011, 14:30:44 »
Zdravím , mám zřejmě takovou banální prosbu a otázku.
Jak jsitě všichni víte , lze vypálit v Neru "hudební CD" , jenže jak jistě též víte , 80minut není na hudbu dost a tak chci vědět , jak udělat hudební DVD , jelikžo jsem nenašel žádný vypalovací program , který by mi to umožnil , tak seo bracím s prosbou na vás .
(musím podotknout že mě nezajímá vypalování , kde to přepírá muziku na velikost - MB:Gb , ale kde to přebírá na hh:mm:ss - hodiny , minuty , sekundy ... tzn. kdy měřítkem kapacity DVD to ukazuje jeho časovou kapacitu , né velikostní v ohledu Mb ) .
Děkuji , FreeR.
Email : freerider.A1(zavináč)seznam.cz

Reklama

• Stálý člen

?

• Host
Re: Hudební DVD
« Odpověď #1 kdy: 21. 05. 2011, 15:36:40 »
tak to napal na DVD a nie CD

Martin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 23. 05. 2011, 00:12:17 »
Pro "?" : Jsi ***.
Pro "FreeRider" : Pokud vím, tak "hudební DVD" neexistuje. Na datové CD dostaneš klidně kolem 12 hodin hudby ve formátu MP3.

FreeRider

• Host
« Odpověď #3 kdy: 27. 05. 2011, 11:47:20 »
Martin : To je právě TO. dyž to vypálím jako datové , tak mi to DVD přehrávač v garáži nepřečte. Proto to vypaluji v režimu "hudební CD" a pak to dívko vezme vklidu .
No , asi mi nezbyde nic jiného , než-li si pořídit nový přehrávač  :-\ ;D ;D

Petr

• Host
« Odpověď #4 kdy: 27. 05. 2011, 14:13:33 »
Citace
No , asi mi nezbyde nic jiného , než-li si pořídit nový přehrávač
Vyprdni se na CD přehrávač, kup si přehrávač bez optické mechaniky, a se slotem pro SD karty a USB. Já jsem si ho pořídil do garáže a mám tam vraženou 2GB SD kartu kde mám veškerou muziku v MP3. Žádné přeskakování CD, žádné čistění atd., do garáže kde se určitě bude hodně prášit je ideální.

Reklama

• Stálý člen

Michal

• Host
« Odpověď #5 kdy: 27. 05. 2011, 17:08:09 »
Existuje formát DVD-A (DVD Audio) Je to "free obdoba" formátu SACD. Umožňuje na DVD vypálit i vícekanálovou hudbu a i s vyšším samplerate než CD. Je třeba ve vhodném programu vytvořit ISO soubor a ten pak vypálit (jakýmkoliv vypal. programem). Pro přehrávání je však třeba DVD přehrávač, který umí SACD - je třeba hledat.  Hudba v SACD i DVD-A se dá taky normálně na netu koupit. Je to všechno však spíš o tom, jestli tě více zajímá kvalita než jenom doba hraní. Více najdeš na netu.

FreeRider

• Host
« Odpověď #6 kdy: 04. 06. 2011, 23:17:59 »
Děkuji za radu . avšak bohužel nevím jak vytvořit ISO .

Martin

• Host
« Odpověď #7 kdy: 05. 06. 2011, 06:18:34 »
Pro "FreeRider" :

Rada Michala je pro tebe nevhodná. Nutí tě bezdůvodně ke koupi přehrávače s vyššími technickými parametry a pak složitému vytváření médií, které nám VŮBEC nepopsal !!!

... Je třeba ve vhodném programu vytvořit ISO soubor ...
Že ten "vhodný program" musí být např. Audio DVD Creator za 40 dolarů už Michal nějak pozapomněl sdělit !

Řiď se podle rady Petra, i když netuším, kde a za kolik takové zařízení sehnal. Chvilku jsem hledal na ALZA a ALFACOMP a na nic podobného jsem nenarazil.

DVD přehrávač, který umí MP3 a může přehrávat i přímo z flash disku nebo paměťové karty lze pořídit již za 1060,- Kč.
Kdybys chtěl něco, kde by to fungovalo podle Michalovi rady, tak potřebuješ 2990,- Kč.

Viz třeba tady.

FreeRider

• Host
« Odpověď #8 kdy: 09. 06. 2011, 22:33:37 »
Jojo , díky za rady a pomoc pánové , já jsem to skoušel jen z krize kvůli tomu že se mi nechtělo utrácet za nový přehrávač...
Ale nakonec to dopadlo že sem od švagra stáhnul jeho nepoužívaný DVD přehrávač a už nemusím nic koumat...
Tak tedy opět děkuju vám všem :)
FreeR .