Autor Téma: Instalace hry Barbie  (Přečteno 12647 krát)

Marcela

• Host
Instalace hry Barbie
« kdy: 28. 11. 2010, 09:43:10 »
prosím poraďte někdo....Stáhla jsem dceři hru na ulož to ale když ji chceme otevřít píše nám to že nemáme program správný....tak by mě zajímalo co k tomu stáhnout a pokud možno můžete mi to  napsat podrobněji ať vím nač ťukat???Děkuji mnohokrát
« Poslední změna: 01. 01. 2011, 14:23:03 od Tomáš Filípek »

Reklama

• Stálý člen

petr

• Host
Re: Prosím o radu
« Odpověď #1 kdy: 28. 11. 2010, 12:41:24 »
Co si stáhla? Napiš co je to za formát souboru co si stáhla, nebo sem dej odkaz na tu hru. Prostě napiš víc informací, nemám křišťálovou kouli tak tě nemůžu poradit.

Marcela

• Host
« Odpověď #2 kdy: 28. 11. 2010, 18:28:41 »
stáhla jsem  na ULOŽ TO PC hru Barbie na scéně je to pro sedmiletou holku ale nejde nám to spustit

petr

• Host
« Odpověď #3 kdy: 28. 11. 2010, 20:05:09 »
Co je to za typ souboru?! Jeto obraz disku iso nebo nrg? Nebo je to v archivu rar? Klikni pravím tlačítkem myší na ten soubor co si stáhla, vyber vlastnosti a podívej se co je napsáno u typ.
Jestli je to iso nebo nrg tak musíš to rozbalit na CD, nevím co máš za vypalovací program, mělo by to být něco ve smyslu vypálit obraz disku na CD/DVD. Pokud to nechceš vypalovat na CD tak to můžeš nainstalovat přes virtuální mechaniku.
Jestli je to rar tak to musíš nejprve rozbalit třeba v programu winrar. A pak se kouknout co je to za typ souboru.

Marcela

• Host
« Odpověď #4 kdy: 29. 11. 2010, 08:46:12 »
je to rar, a kde naleznu ten program winrar??? To musím stáhnout ten program, já jsem na tyto věci úplný antitalent jak to nemám vysvětlený slovo od slova....díky...

Reklama

• Stálý člen

petr

• Host
« Odpověď #5 kdy: 29. 11. 2010, 09:28:41 »
Pro tebe bude lepší universal extraktor stáhneš ho zde http://www.slunecnice.cz/sw/universal-extractor/.

Instalace-otevřeš instalátor toho programu zvolíš si slovenštinu, pak pořád budeš klikat na Ďalej dokud se neobjeví tlačítko instalovat, pak na něj klikneš a program nainstaluješ.

Rozbalení rar- jenom klikneš 2X levým tlačítkem myši na tu hru v archivu rar a objeví se ty taková tabulka Universal extraktor v1.6, tak klikneš jenom na OK a počkáš dokud se to nerozbalí. A na ploše budeš mít novou složku nebo tam kde máš ten rar uloženej.

Až to budeš mít rozbalení tak mi napiš co v tom souboru máš za položky, Jestli tam máš iso nebo nrg a nebo jestli tam máš hodně souboru. Napiš mi taky jaký používáš vypalovací program.

Soubor iso nebo nrg budeš muset vypálit na cd jako obraz disku nebo nainstalovat přes virtuální mechaniku. Až to budeš mít vypálení tak to budeš muset crecknout, ale stím už tě nepomůžu, hry vůbec nehraji tak nevím jak se to dělá.

monza

• Host
« Odpověď #6 kdy: 01. 12. 2010, 16:30:08 »
Zde je odkaz na winrar-http://www.slunecnice.cz/sw/winrar/

Tomáš Prokop

• Host
« Odpověď #7 kdy: 09. 12. 2010, 20:51:56 »
prosím poraďte někdo....Stáhla jsem dceři hru na ulož to ale když ji chceme otevřít píše nám to že nemáme program správný....tak by mě zajímalo co k tomu stáhnout a pokud možno můžete mi to  napsat podrobněji ať vím nač ťukat???Děkuji mnohokrát

Jakou to má složku? Jeli v ve Win Zipu moho by stačit WIN RAR

OG

• Host
« Odpověď #8 kdy: 22. 12. 2010, 19:29:05 »
Pokud někdo umíte nebo znáte někoho, kdo umí s programem Sony vegas pro 10, tak bych potřeboval radu. Nechtějí se mi otevřít videa. Obrázky to otevře ale videa ne. Napíše mi to varování, že danný video soubor nejde otevřít kvůli nějakému codecu.

112

• Host
« Odpověď #9 kdy: 22. 12. 2010, 20:29:32 »
Pokud někdo umíte nebo znáte někoho, kdo umí s programem Sony vegas pro 10, tak bych potřeboval radu. Nechtějí se mi otevřít videa. Obrázky to otevře ale videa ne. Napíše mi to varování, že danný video soubor nejde otevřít kvůli nějakému codecu.
Chtělo by to napsat v jakém formátu jsou ty videa.

OG

• Host
« Odpověď #10 kdy: 22. 12. 2010, 22:15:19 »
Jsou ve formátu AVI