Autor Téma: Nejde mikrofon  (Přečteno 7333 krát)

pohon007

• Host
Nejde mikrofon
« kdy: 12. 04. 2011, 11:15:09 »
Ahoj, nejde mi mikrofon. Koupil jsem si novy, vše je nastaveno tak jak má být a le když ho začnu používat, tak nefunguje, poradí mi někdo prosím

Reklama

• Stálý člen

monza

• Host
Re: Nejde mikrofon
« Odpověď #1 kdy: 12. 04. 2011, 14:49:02 »
Skype--nástroje--nastavení---zvuková zařízení--nastavit mikrofon (ťuknout na malou šipku a nastavit správnou možnost)

pohon007

• Host
« Odpověď #2 kdy: 12. 04. 2011, 14:51:21 »
Ta sipecka tam chybi, bohuzel

monza

• Host
« Odpověď #3 kdy: 12. 04. 2011, 15:26:29 »
nemožné--zvuková zařízení---kresba mikrofonku--nápis mikrofon---pole zvolení možností a na jeho konci malá šipka pro nastavení

pituch

• Host
« Odpověď #4 kdy: 15. 04. 2011, 17:17:46 »
v liste dvojklik na ikonku hlasitosti a skontroluj ci neni mic stiseny a este mozes skusit vytiahnut mic z compu restart,po nabehu systemu zasun naspat.

Reklama

• Stálý člen

monza

• Host
« Odpověď #5 kdy: 16. 04. 2011, 01:53:08 »
Pro "Pituch"
V jakém je to jazyku?

Ondřej Špulák

• Stálý člen
« Odpověď #6 kdy: 18. 04. 2011, 09:13:24 »
Dobrý den,
zkuste překontrolovat nastavení zvukových zařízení, zda je zde všechno správně nastavené. Toto nastavení naleznete prostřednictvím ikonky reproduktoru v oznamovaví oblasti vedle hodin, na kterou stačí kliknout pravým tlačítkem myši a zvolit "Otevřít ovladač hlasitosti", kde zvolíte menu "Možnosti" - "Vlastnosti" - "Záznam" - "OK". V následujícím okně překontrolujte, zda je zvolen mikrofon a zda není ztlumen. Pokud kliknete na ikonku reproduktoru pravým tlačítkem myši, pak můžete zvolit i volbu "upravit vlastnosti zvuku", kde překontrolujte kartu "Hlas", na níž jsou nastavení výchozích zařízení pro záznam hlasu. Můžete zde rovnou provést test zvoleného zařízení. Všechna tato nastavení jsou samozřejmě přístupná také prostřednictvím příslušné funkce v ovládacích panelech.