Autor Téma: Problem s mazanim CD RW/DVD RW  (Přečteno 7519 krát)

koptul

• Host
Problem s mazanim CD RW/DVD RW
« kdy: 04. 04. 2010, 09:29:51 »
Potrebujem poradiť-mam Ashampoo Burning Studio 6 Free a nechce mi mazať CD RW,DVD RW-ostatné funkcie všetky fungujú...´dakujem za radu. Inak-iné vypalovacie progr.fungujú-aj mazanie.

Reklama

• Stálý člen

ivan

• Host
Re: Problem s mazanim CD RW/DVD RW
« Odpověď #1 kdy: 04. 04. 2010, 12:40:40 »
skus toto CDBurnerXP - http://cdburnerxp.se/sk-SK/download?checkUpdate=4.3.0.1977  -mne to funguje.

koptul

• Host
« Odpověď #2 kdy: 04. 04. 2010, 13:07:47 »
To mi tiež funguje,len ja by som moc chcel -Ashampoo Burning Studio 6. No je zaujímavé,že Ashampoo 9-mi maže CD_DVD RW...? Ale tá šestka nie..? Nevie niekto poradiť čo s tým..?

oNdRa

• Host
« Odpověď #3 kdy: 11. 06. 2011, 13:19:57 »
Já také používám Ashampoo Burning Studio 6 Free a s mazáním CD-RW a DVD-RW nemám problémy. Tak mě napadlo, zda by problém nevyřešilo přeinstalování programu. Jinak na webu magazínu PC World byl před časem článek, že v rámci promo akce nabízeli čtenářům stažení Ashampoo Burning Studio 10 s licenčním klíčem zdarma. Stačilo se jen zaregistrovat po instalaci programu na stránkách Ashampoo. Odkaz na ten článek si už nepamatuju, ale zkus si ho najít přes Google. Takže pokud ti v šestce mazání nefunguje a v desítce ano, toto by byla cesta jak problém vyřešit (a navrch mít zdarma novější verzi programu se všemi jeho funkcemi)

koptul

• Host
« Odpověď #4 kdy: 11. 06. 2011, 19:10:35 »
Dik,uz som to vyriesil a to kupou zvyhodnenej licencie Ashampoo Burning Studio 10.

Reklama

• Stálý člen

Radka

• Host
« Odpověď #5 kdy: 21. 07. 2011, 20:54:08 »
Prosím potřebuju poradit jaké koupit DVD disc na vypalování filmů aby mi hrál v DVD děkuji za radu Radka

Dušan Kováčik

• Host
« Odpověď #6 kdy: 21. 07. 2011, 21:25:58 »
Používám výhradně DVD*(plus)R