Autor Téma: možnost zobrazení monitoru  (Přečteno 14599 krát)

Jana Šilingová

  • Nováček
  • *
  • Příspěvků: 1
možnost zobrazení monitoru
« kdy: 16. 10. 2012, 16:30:35 »
Dobrý den, mám propojený PC (Windows 7) s televizí - Philips (přes HDMI kabel). Chtěla jsem se zeptat, jestli je možné, abych mohla zároveň pracovat na PC a na TV sledovat film, přehrávaný z PC - samozřejmě tak, aby mohl být film přehráván v max. zobrazení a prací na PC nebudu rušit sledování filmu.  8) Díky za odpovědi.

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Re:možnost zobrazení monitoru
« Odpověď #1 kdy: 17. 10. 2012, 09:22:03 »
Ovládací panely\Vzhled a přizpůsobení\Zobrazení\Rozlišení zobrazení
(klepnout pravým myšítkem na prázdné ploše a zvolit možnost "Rozlišení obrazovky")

V otevřeném okně klepnout na tlačítko "Rozpoznat".

Jinak se postup nazývá "Rozšířená plocha", kdy na monitoru 1 je PC a na monitoru 2 se spouští film.

Články ze stránek microsoftu:
http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows7/Connect-your-computer-to-a-TV

http://windows.microsoft.com/cs-CZ/windows7/Move-windows-between-multiple-monitors

Více informací = rychlejší odpověď


benži

  • Host
Re:možnost zobrazení monitoru
« Odpověď #2 kdy: 17. 10. 2012, 09:43:05 »
Toto samozřejmě nelze.Funkce ""rozšířen plocha" slouží k naprosto něčemu jinému než uvádí  D.T..
Stále se jedná o rozšíření pouze jedné plochy.


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Více informací = rychlejší odpověď


benži

  • Host
Re:možnost zobrazení monitoru
« Odpověď #4 kdy: 17. 10. 2012, 10:41:25 »
Hm,hm,hm--já sám mám tv k pc připojené Hdmi---prozkoumám tyto možnosti,nejsem přesvědčen,ale červ pochybnosti hlodá  :)

Reklama

  • Stálý člen
  • *****
  • Příspěvků: 0


Daniel Tengler

  • Profík
  • *****
  • Příspěvků: 1 270
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Re:možnost zobrazení monitoru
« Odpověď #5 kdy: 17. 10. 2012, 10:50:42 »
TV mít nastavenou jako primární obrazovku  ;)
Více informací = rychlejší odpověď