Autor Téma: software na tvorbu šablon pro airbrush  (Přečteno 16261 krát)

helpos

• Host
software na tvorbu šablon pro airbrush
« kdy: 09. 11. 2011, 14:56:21 »
Můžete mi rosím poradit jaký SW pro tvorbu šablon, které se používají při malování pomocí airbrush  např. jako tyhle : http://www.youtube.com/watch?v=_7yaiFK6Dos&feature=fvsr,
jde mi o to ,abych si mohla obrázek který si vyberu,nějakým způsobem "rozčlenit" a vytisknout si části,které potřebuji. (různé objekty zvlášť,jak je vidět na videu -  zvlášť např. tu kostru, stromy,budovy,nápisy atd.)
vím třeba o Corelu,ale ten si nemůžu dovolit, pokud možno nějaký free.
děkuji  :-*

Reklama

• Stálý člen

jiri

• Host
Re: software na tvorbu šablon pro airbrush
« Odpověď #1 kdy: 09. 11. 2011, 17:27:35 »
Za free náhradu Corelu lze považovat Inkscape http://www.slunecnice.cz/sw/inkscape/ je to editor vektorové grafiky, je tam i čeština, za pokus nic nedáš, je i ve verzi portable takže není třeba instalovat, ale pomaleji nabíhá. Jen jsem zvědavej na to vystřihování šablon  ;D

helpos

• Host
« Odpověď #2 kdy: 09. 11. 2011, 21:13:56 »
díky za radu, vyzkouším, na větší tvary mám skalpel, na drobotinu šetřím na řezací plotr (a ještě dlouho budu )  :P

helpos

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09. 11. 2011, 21:40:00 »
tak jsem v pytli,mám pomalej net,chtěla jsem ho stáhnout,ale trvalo by to 2 minuty, takže se mi to v půlce utne.co mám prosím dělat?co ta verze portable?kde ji prosím najdu, jsem PC antitalent. díky moc  :-*

helpos

• Host
« Odpověď #4 kdy: 09. 11. 2011, 21:56:02 »
ještě mně napadlo,co kdybych si vzala do práce flashku, stáhla si to v práci na ni a pak si to uložila doma? (v práci nesmíme nic stahovat a ukládat do PC) to by šlo ne? :-\

Reklama

• Stálý člen

oNdRa

• Host
« Odpověď #5 kdy: 10. 11. 2011, 01:46:15 »
Stáhnout si to můžeš kdekoliv, třeba v práci na flashku. Pak si to jen nainstaluješ na počítač doma, v tom nevidím problém.

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
« Odpověď #6 kdy: 10. 11. 2011, 09:48:21 »
A proč nepoužiješ doma nějaký free download manager s možností navazování stahování?
Např.: JDownloader
Více informací = rychlejší odpověď

jiri

• Host
« Odpověď #7 kdy: 10. 11. 2011, 16:29:34 »
pokud tě šéf(ová) nezabije klidně to na tu flešku stáhni a doma nainstaluj, adresa pro portable verzi například http://portableapps.com/apps/graphics_pictures/inkscape_portable kdyby ne tak napsat do vyhledávače "inkscape portable download" a můžeš si vybrat, nic si nedělej z toho, že stránky jsou většinou anglicky (tohle jen pro případ, že umíš z angličtiny tolik cojá  :-[ ) čeština se objeví až v programu, bohužel už nevím odkud jsem stahoval