Fórum Slunečnice.cz
Domů
Nápověda
Vyhledávání
Přihlásit
Registrovat
Přejít na Slunecnice.cz
Fórum Slunečnice.cz
»
Hlavní témata
»
Mám problém s programem
»
Problém s přehráváním
« předchozí
další »
Tisk
Stran: [
1
]
Autor
Téma: Problém s přehráváním (Přečteno 13573 krát)
martin
Host
Problém s přehráváním
«
kdy:
23. 11. 2011, 20:03:45 »
Mám problém s přehráváním stažených filmů.Stahuji filmy které si uložím na extérní flash disk a ten nadále přehrávám v settoboxu na televizi.Problém je v tom,že některé filmy mi nejdou spustit,nebo nejde zvuk.Netsává se to často.Možná to dělá pouze občas formát AVI??Filmy na settoboxu jdou přehrávat pouze ve formátu DIVIX.Jiný nepodporuje.Nechybí mi nějaký kodek Divix nebo Avi???Dělají to filmy,které mají videokodek:ffodivx a videokodek: a52 .Jsem v tom úplně levý,tak mi prosím poraďte jak to nejlépe jde.Děkuji všem.Martin-
nicolas1111@seznam.cz
IP zaznamenána
Reklama
Stálý člen
titanic
Host
Re: Problém s přehráváním
«
Odpověď #1 kdy:
23. 11. 2011, 20:21:46 »
Uplně nejlepší je předělat film z formátu AVI do formátu MPEG a vše bude fungovat jak má.
nejrychlejší převod filmů je v programu Format Factory tento program toho zvládne hodně
stáhnout se dá zde ze slunečnice ovládání není složité je v češtině a dobře se sním pracuje zvládne to i začátečník
IP zaznamenána
martin
Host
«
Odpověď #2 kdy:
23. 11. 2011, 20:25:42 »
a nebylo by lepší doinstalovat chybějící kodeky??Tedy pokud to jde??
IP zaznamenána
titanic
Host
«
Odpověď #3 kdy:
24. 11. 2011, 08:23:35 »
Pokud víš jaké kodeky ti chybí tak je nainstaluj. Já sem mel tyto potíže s přehráváním občas taky ale to většinou bylo u filmů které byly špatně předělány do formátu AVI. Tak sem začal předělavat do Mpegu a je klid přehraje i set-top-box který má USB vstup a ma v sobě přehrávač. Film ve formát factory ve velikosti 700 mb mám předělaný do formátu mpeg za 5-6 min a pak se v klidu koukám
IP zaznamenána
martin
Host
«
Odpověď #4 kdy:
24. 11. 2011, 15:09:30 »
Můžete mi někdo napsat přesný postup jak to udělat.Zkoušel jsem si stáhnout program na předělávání ilmů do jiného formátu,ale je ve složce RAR a s tou já moc neumím.Moc děkuji všem.
IP zaznamenána
Reklama
Stálý člen
benži
Host
«
Odpověď #5 kdy:
24. 11. 2011, 16:10:40 »
zde máš návod na to, jak na to!
je v češtině a není RAR--
http://magazin.stahuj.centrum.cz/jednoducha-konverze-videa-s-hardwarovou-akceleraci-/
IP zaznamenána
martin
Host
«
Odpověď #6 kdy:
24. 11. 2011, 18:52:46 »
Děkuji všem za odpovědi.Program je nainstalovaný,funkční,filmy v MPG, a settobox je přehrává.Heuréká =). Nejsem zas tak blbej,jak jsem si o sobě myslel =)
IP zaznamenána
Tisk
Stran: [
1
]
« předchozí
další »
Fórum Slunečnice.cz
»
Hlavní témata
»
Mám problém s programem