Autor Téma: zvuk-pomoc  (Přečteno 5187 krát)

Petra

• Host
zvuk-pomoc
« kdy: 05. 11. 2010, 13:28:27 »
Prosím, kdo mi poradí?
Mám nainstalováno Windows XP 1985-2001. Nejde mi zvuk. V ovládacích panelech - zvukové zařízení neexistuje. Který software mi chybí?
Předem děkuji
Petra

Reklama

• Stálý člen

FARKRAJ

• Host
Re: zvuk-pomoc
« Odpověď #1 kdy: 05. 11. 2010, 17:11:44 »
ahoj zrejmne asi nemas zvukovku na desce pokud neni zobrazena v ovladacich panelech a nebo je poskozena proto ji pocitac nevidi pokud je nekdo v tve blizkosti zdatny v pocitacovem prostredi jiste ti poradi  podle tveho popisu se nejedna o spatny software ale nejspis o vadny hardware ,pujde jen o to zdali je zvukovka ve slotu nebo primo na desce pokud bude ve slotu a bude vadna tak to problem nebude zakoupis si jinou a problem bude jiste vyresen pokud bude primo jen na desce tak budes muset navstivit servis ktery ti jiste zavadu odstrani. napis jaka je zavada potom ti mohu poradit dale
   ;) ;)

Jury Lopez

• Nováček
  • *
« Odpověď #2 kdy: 15. 08. 2011, 22:34:27 »
Ahoj,

Zkusím ti poradit já? Jak tady bylo uvedeno  a máš poškozenou zvukovku ( i kdyby integrovanou), nemá cenu jí dát opravit, když nová stojí pár korun (a to doslova).

Klikni na nabídku start/ovládací panely/ a najdi tam správce zařízení (přesně už nevím, nepoužívám XP dlouho/ a podívej se jestli tam není někdy žlutý otazník, pokud ano , klikni pravým a dej vlastnosti a aktualizovat ovladač a tam vyber možnost pomocí windows update.

Pokud ti tohle nepomůže, napiš sem prosím tě typ zvukovky.

johndeere

• Host
« Odpověď #3 kdy: 15. 08. 2011, 23:19:36 »
ahoj,máš v haj... HW,pokud ti WIN neukážou HW,tak tam buď neni nebo je poškozený.Bohužel řešení je mnoho.Třeba špatně nainstalovaný soft(Win),blokace v BIOSu,poškozený HW,...
  Pro "Jury Lopez" uživatelka psala,že jí PC neobjeví HW,Tak stokrát lízt do správce nemá smysl.Tohle neni v ovladačích.Win vždy ukážou HW,ať s vykřičníkem nebo bez!Dej do USB flashku,nebo jinou grafárnu,nebo jinej HDD,ale vždy ti Windle kecnou,že tam máš novou,jinou věc.Chyba je jinde.
  Být tebou,šel bych k někomu kdo ti poradí na místě,takhle to neviřešíš.Max.diagnostiku dělá soft-Everest nebo Speecy,..