Tak počty stažení, když se uvádějí, mají být v pořádku, a teď už jsou. Takhle jsem to myslel.
Jinak nic nebrání tomu, aby tam teď udělali ty náhledy, za ty bych se taky přimlouval. Nicméně, pokud vím, tak ve staré verzi taky nebyly ideální a minimálně stejně blbě jako tady.
I když chápu, že změna je radikální a zvyk je železná košile, tak mi opravdu přijde tohle jako změna k lepšímu
-Podľa Tvojho príspevku mám za to, že si minimálne spoluautorom, prípadne inak zainteresovaný do tohoto paškvilu. A keď už " pokud vím, tak ve staré verzi taky nebyly ideální a minimálně stejně blbě jako tady ", tak potom celá táto nová slunečnice je k ničomu, keď vlastne náhľady sú rovnako blbé ako v predchédzajúcej verzii (podľa Teba). Podľa mňa sú ešte podstatne blbšie.
A prečo sa to vlastne ešte volá SLUNEĆNICE, keď v tejto zbabranej (aj dizajnovo) verzii prakticky úplne zmizli tie krásne kvetiny čo boli v starej verzii.
Teraz nevidím ani žiadny dôvod, aby sa to volalo SLUNEČNICE, bolo by bývalo lepšie úplne zriušiť slunečnici a založiť web s úplne iným názvom. Keby aspoň v hlavičke webu pred SLUNEČNICE.cz miesto tých ôsmich nedefinovateľných lístkov tam bol ostal obrázok tohoto krásneho kvetu. Alebo má niekto alergiu už len z toho, že vidí reálny obrázok kvetiny?
- Bolo by asi stačilo opraviť prípadné, dlhodobou prevádzkou tohoto webu zistené, drobné nedostatky (ak vôbec to bolo potrebné).
Zdeňku, Tvoje pozitívne hodnotenie novej slunečnice je skutočne menšinové a, myslím si, že je to buď nejaká forma recesie alebo len snaha zviditeľniť sa za každú cenu. No ale nakoniec je to Tvoj názor, máš naň plné právo, ja ho akceptujem, aj keď s ním hlboko nesúhlasím.
P.S. Ešte doplním - autor (autori) tohoto kedysi veľmi navštevovaného webu sa malii zamerať na skvalitnenie jeho obsahu a v poslednom období nezanedbávať aktualizáciu... nemusela tak drasticky klesnúť jeho návštevnosť. A riešiť to potom novým dizajnom ... určite nie je profesionálne. Je to minimálne na zamyslenie a sebereflexiu.