Autor Téma: program Cyklošlap  (Přečteno 3592 krát)

Jiří Josef Fagoš

• Host
program Cyklošlap
« kdy: 30. 10. 2013, 13:55:52 »
Nevíte někdo o programu na evidenci ujetých km na kole? Měl jsem na PC nainstalovaný cyklošlap a zřejmě přecodem na W7/64 jsem najednou přišel o poslední data i když zpočátku šlapal výborně.

Reklama

• Stálý člen

Martin

• Host
Re:program Cyklošlap
« Odpověď #1 kdy: 30. 10. 2013, 16:26:09 »
Cyklošlap je velmi jednoduchý až stupidní program a není důvod, proč by nefungoval na W7/64.

Nemusí se ani instalovat, stačí jej překopírovat. Všechna DATA si ukládá do textového souboru default.ckl, tak zkus prohlédnout souborovým manažerem nebo poznámkovým blokem jeho obsah. Případně oprav (umaž) poškození na konci souboru.

Podobná evidence lze vytvořit v řádu max. několika málo desítek minut např. v excelu.

Jiří Josef Fagoš

• Host
« Odpověď #2 kdy: 01. 11. 2013, 07:16:28 »
No zkusil jsem to, ale nějaké poškození není vidět a záznamy končí někdy kolem 6.7.2013. To znamená, že ty nejdůležitější mi tam z neznámých důvodů chybí. Na to, že je to stupidní program dělá docela dost chyb.

Martin

• Host
« Odpověď #3 kdy: 03. 11. 2013, 23:32:22 »
... záznamy končí někdy kolem 6.7.2013. To znamená, že ty nejdůležitější mi tam z neznámých důvodů chybí.

S tím ti ale už nikdo nemůže pomoci! Máš zálohovat data! Při dnešních kapacitách flash disků by se data stupidity Cyklošlap vlezla na nejmenší archivní médium na trhu mnohomilionkrát!

Na to, že je to stupidní program dělá docela dost chyb.

To se ale vůbec nevylučuje, ba právě naopak !