Autor Téma: Tvroba videí  (Přečteno 4790 krát)

Hanka

• Host
Tvroba videí
« kdy: 30. 06. 2013, 21:40:48 »
Scháním nějaký program na vytváření videí ale musí jít do Win 8. Nevíte o něčem?

Reklama

• Stálý člen

Martin

• Host
Re:Tvroba videí
« Odpověď #1 kdy: 01. 07. 2013, 13:48:22 »
Musíš trochu hledat !

Je toho spousta, koukni třeba sem nebo zkus google !

Jiří Josef Fagoš

• Host
« Odpověď #2 kdy: 30. 10. 2013, 14:01:11 »
Třeba Pinnacle. Já mám versi 15 a jsem spokojený. Bohužel musí se koupit a je dost drahý.

Petr

• Host
« Odpověď #3 kdy: 30. 10. 2013, 15:41:01 »
Pro Jiří Josef Fagoš :

Dotaz byl kompletně zodpovězen již před čtyřmi měsíci (kdy byl aktuální) panem Martinem a pomocí jeho odkazů se lze dohledat nejen na Pinacle Studio, ale i mnoho dalších jiných dobrých programů zdarma.

Tak co jsi vlastně chtěl říct? Aspoň jsi mohl napsat, jakou máš verzi a za kolik se to dá koupit.

Pinacle Studio 16 - cca 1200,- Kč
Pinacle Studio 16 Plus - cca 2000,- Kč
Pinacle Studio 16 Ultimate - cca 2400,- Kč

Pinacle Studio 17 -  US $59.95
Pinacle Studio 17 Plus - US $99.95
Pinacle Studio 17 Ultimate - US $129.95

Kalan

• Host
« Odpověď #4 kdy: 31. 10. 2013, 16:55:29 »
Osobně jsem zde několikrát doporučoval velice šikovný VideoPad Video Editor, který je určen i pro Win8:
http://www.slunecnice.cz/sw/videopad-video-editor/
K této stránce je připojena i recenze, z níž plyne, že jde o jeden z nejlepších světových poloprofesionálních, a přitom jednoduchých editačních programů pro video. Slunečnice by měla rozlišovat, že program, který uvádí jako shareware, trvale (a legálně) funguje s dílčím omezením  jako freeware, tj. nic nestojí! Po instalaci dočasně naběhne plná verze, která se po čase "překlopí" do funkčně trochu očesaného freeware, ale přesto ho lze skvěle užívat až po úroveň vypálení DVD, pokud pracujete v AVI, jinak nutno koupit poměrně dostupnou plnou verzi.

Reklama

• Stálý člen