Autor Téma: seznam pošták  (Přečteno 14887 krát)

kikin

• Host
seznam pošták
« kdy: 19. 03. 2013, 15:00:38 »
Zdravím
Mám takový problém je to asi týden co se přes "seznam pošták" nemohu dostat do E-mailu. Tento soft. až doposud pracoval v pohodě ale teď když kliknu na ikonu tak probíhá načítání pošty a u toho zůstane. Když se přihlásím seznamu.cz tak vše v pohodě. Zkusil jsem i jiný soft. MS outlook 2007 a při nakonfigurování učtu prostě nedojde k nalezení účtu. Zkusil jsem i vypnout antivir AVG 2013 ale to samé.
Dík za každou radu

Reklama

• Stálý člen

Franta_Kr.

• Host
Re:seznam pošták
« Odpověď #1 kdy: 19. 03. 2013, 15:48:28 »
Nastavení POP3 serveru je v pořádku? A co hlásí ten OUTLOOK?

kikin

• Host
« Odpověď #2 kdy: 19. 03. 2013, 16:00:41 »
Outlook už jsem nakonfiguroval s operátorem na Seznam Helpdesk

kikin

• Host
« Odpověď #3 kdy: 19. 03. 2013, 16:03:25 »
Teď jenom škoda že nefunguje ten pošťák seznam protože byl jednodušší na ovládání celkem mi vyhovoval

Franta_Kr.

• Host
« Odpověď #4 kdy: 19. 03. 2013, 16:15:07 »
Nastavení POP3 serveru a přihlašovací údaje jsou v pořádku?

Reklama

• Stálý člen

kikin

• Host
« Odpověď #5 kdy: 19. 03. 2013, 16:52:44 »
Jak jsem řekl outlook už funguje nakonfiguroval jsem jej podle videa viz. odkaz
http://napoveda.seznam.cz/cz/pop3-nastaveni-outlook-express.html

Franta_Kr.

• Host
« Odpověď #6 kdy: 19. 03. 2013, 16:57:31 »
Ale ten "pošťák" má přece své vlastní nastavení, ne? Je to tam v pořádku?

kikin

• Host
« Odpověď #7 kdy: 19. 03. 2013, 21:50:42 »
Pošťák tak detailní nastavení neměl tam bylo jen E-mail adresa a pop3. Jde o to že jsem jej používal víc než rok a jen tak přestal fungovat, žádná chybová hláška, normálně signalizoval došlou poštu jen při kliknutí na ikonu obálky se otevřel můj E-mail a teď jen signalizuje "načítaní pošty " a u toho zůstane, prostě kdyby tam byla aspoň nějaká chybová hláška tak bych se měl od čeho odpíchnout.
Kdyby bylo špatné nastavení tak by nesignalizoval došlou poštu ne?

Franta_Kr.

• Host
« Odpověď #8 kdy: 20. 03. 2013, 06:40:34 »
Samozřejmě, že pokud pošťák nové emaily oznamuje, tak nebude problém v nastavení POP3. To ale z původního popisu "...probíhá načítání pošty a u toho zůstane" jasné nebylo. Není nad to, když uživatel dokáže svůj problém popsat jasně a srozumitelně :).

Franta_Kr.

• Host
« Odpověď #9 kdy: 20. 03. 2013, 18:11:34 »
Když jsem pošťáka před časem někomu instaloval, měl jsem nějaké problémy s otevíráním emailů v jeho minibrow***. Problém jsem tehdy vyřešil tak, že jsem nastavil jejich prohlížení ve výchozím prohlížeči. V další verzi to pak už nedělalo. Doporučuji trochu si s touto volbou pohrát a vyzkoušet jednotlivé možnosti, které nabízí (Pošťák/Nastavení/Pokročilé/Email/Vstup do schránky otevírat:). Pokud to nepomůže tak, bych asi zkusil přeinstalaci. Stáhl jsem si teď a vyzkoušel verzi 2.6.0, funguje mi bez problémů. Někdy ale může být řešením vrátit se k verzi starší.

kikin

• Host
« Odpověď #10 kdy: 20. 03. 2013, 21:49:57 »
Tak máte pravdu, našel jsem si tu verzi 2.6.0 a tu jsem nainstaloval a ta už zase jede bez problému. Dík za tip :)

Juratrucker

• Host
« Odpověď #11 kdy: 06. 06. 2013, 22:55:39 »
Seznam pošták hnus velebnosti
Léta jsem ho používal a nová verze jen rozčarování a znechucení. Naprosto nefunkční po delším bádání jsem objevil super prográmek s názvem Email Tray který je sice v angličtině ale funkčně je stejný jako pošták ne-li lepší.Uživatelské prostředí je super nic složitého nastavíte si schránek kolik chcete a v liště vám oznamuje maily jako pošták. Jeden klik na ikonku a vidíte všechny maily na všech schránkách.Poštovní servery si program nastaví sám žádné složité nastavování pop,smtp a podobně vyzkoušejte a uvidíte odkaz na prográmek níže. Již má mé stále místo na všech pc v rodině a angličtina v dnešní době už snad není takový problém ne??   :3: http://www.emailtray.com/

radek

• Host
« Odpověď #12 kdy: 21. 11. 2013, 08:16:17 »
pokud můžu tipovat, dělá ti to asi to samé jako mně, používám W7 a na dvou pc to udělalo skoro zároveň, souvislost vidím s aktualizací W7 která proběhla, jelikož po obnovení  do bodu před aktualizací pošťák funguje bez problému, po opětovné aktualizaci je po něm.