děkuji,ovladač stažen,ale přesto zvuk nejde.Zjistil jsem,že Správce zařízení :další zařízení velký žlutý otazník,-Multimediální zvukový adaptér žlutý otazník co s tím ?
Něco podobného se mi stalo letos na vánoce.Vánoční osvětlení stromku prásklo tak tvrdě, že ssebou vzalo i vchodové jističe a celou konfiguraci PC. Nezbylo než si spočítat žluté vykřičníky ve správci (obnovení bylo pryč taky), a půjčit si od souseda kopii CD k desce. Tam najít potřebný adaptér (většinou jde o Realtecy), nechat ho zkopírovat na disk a až se systém zeptá zda jej má najít, potvrdit.Systém si jej už nainstaluje sám. Pak teprve ho můžete vypnout (zakázat nebo zvolit Automaticky)
A tady bych potřeboval pomoc sám: mne navíc zůstala viset síťová karta Ethernet (Yukon Marwel - jako připojení k místní síti 3 s odpojeným síťovým kabelem. Jedu v kabelovce UPC a teď právě nevím: přeládovat ji 7 let starým ovladačem - nový není - anebo to jen oznámit na UPC?.. Čekat se mi moc nechce, PC může naběhnout do MCE a to je nejhorší možná varianta a rovnou na mašli.
Poradí někdo.. reinstalovat nebo nechat plavat?..