Autor Téma: cinema 4D R12  (Přečteno 11014 krát)

lugos16

• Host
cinema 4D R12
« kdy: 06. 10. 2013, 10:06:17 »
Našel sem cinema 4D R12 která se ani neinstalovala prostě sem jen klik a spustila se. Ale měla chyby proto sem si našel verzi která se instaluje. Instalace proběhla bez problému ale spustit jí se mi už nepodařilo jen se mi oběvila tabulka

http://www.q3.cz/view.php?filename=15V_st_i_ek.png

Reklama

• Stálý člen

lugos16

• Host
Re:cinema 4D R12
« Odpověď #1 kdy: 06. 10. 2013, 10:07:16 »
Našel sem cinema 4D R12 která se ani neinstalovala prostě sem jen klik a spustila se. Ale měla chyby proto sem si našel verzi která se instaluje. Instalace proběhla bez problému ale spustit jí se mi už nepodařilo jen se mi oběvila tabulka

http://www.q3.cz/view.php?filename=15V_st_i_ek.png

nevěděl by někdo co s tím ???

Petr

• Host
« Odpověď #2 kdy: 07. 10. 2013, 00:41:30 »
1/ Proč cituješ sám sebe hned po odeslání dotazu ?

2/ Proč nám nechceš prozradit, že máš 64 bitové Windows 7 ?

3/ Proč jsi pořád ještě neudělal něco s tou češtinou, už ti to tady vytýkali několikrát a je to opravdu strašné !!!

lugosde

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09. 10. 2013, 18:54:20 »
a) aby to bylo při jednom
b) pokud máš 32 bit tak mužeš spustit jen 32 bitovou ale pokud máš 64 mužeš si vybrat mezi zda 32bit či 64bit -> nepodstatný údaj ano pravda nezadal jdem OS tak tady je... nejde mi to ani na Windows 7 a ani na XP
c) fakt se češtinu naučím za chvilku !?

Petr

• Host
« Odpověď #4 kdy: 10. 10. 2013, 12:56:18 »
Pro lugosde(bil):

ad a) to není odpověď na dotaz (aspoň ne rozumná)
ad b) ani toto není odpověď, ale jen zbytečné poučování chytřejších - uvedení OS je základem každého dotazu
ad c) kdybys místo vysedávání u her aspoň trochu četl, tak NIKDY nenapíšeš "oběvila"

Reklama

• Stálý člen

lugosde

• Host
« Odpověď #5 kdy: 10. 10. 2013, 13:39:13 »
ehm ... nikdy sem sem nekladl dotaz na hru tak by mě zajímalo jak si přišel na to že sedím za kompem a pařim ... (kdyby sis to usmyslel z cinemi 4D tak se podívej co to vůbec je)

všude po B se píše Ě ale objevil je výjimka tet už to vím co dál

Martin

• Host
« Odpověď #6 kdy: 11. 10. 2013, 00:55:59 »
všude po B se píše Ě ale objevil je výjimka

Díky MOC, dlouho jsem se tak nezasmál !!!

Není to vůbec žádná výjimka, ale pravidlo, které má svoji logiku.
Jinak bychom měli kruhový ozd, odnávku zboží, otí milenců, om nádoby a mnohé další ...
Tady všude patří samozřejmě BJE.

Tím nezpochybňuji výjímky, ale to jsou např. slova přejatá z jiných jazyků (OBJEKT).

tet už to vím

Píšeme TEĎ i když se vyslovuje TEŤ, opět viz pravidla.

A souhlasím s Petrem, že málo čteš. Není se potřeba biflovat pravidla, čtením se to člověk naučí sám.

co dál

Já osobně bych dal dotaz na fórum Slunečnice, spousta lidí tady umí dobře poradit.
Třeba Franta Kr, DanTen, Bart, Kašpi, monza, Petr, Franta a mnozí další. Někteří píší, že občas snad i já.

Je ale nezbytně nutné se umět taky správně zeptat a to se ti opravdu vůbec nepovedlo.

"Našel sem cinema 4D R12 která se ani neinstalovala" - kde ? Dodej link.
"Ale měla chyby" - popiš, co to bylo za chyby, jak se projevovaly apod.
"proto sem si našel verzi která se instaluje" - kde ? Dodej link.
"jen se mi oběvila tabulka" - co obsahuje ten soubor _BugReport.txt ? Nebo ho někam nahraj.

Bez informací radit NELZE a zdůrazňujeme to tady všichni STÁLE !!!