Autor Téma: Přesun Office z PC do NB  (Přečteno 28164 krát)

Jarmila Černá

• Nováček
  • *
Přesun Office z PC do NB
« kdy: 16. 12. 2013, 10:30:46 »
Dobrý den, prosím o radu. Odešel mi počítač, ve kterém jsem měla nainstalovaný zakoupený Microsoft Office. Bohužel jsem si nenapsala jeho kód. Je nějaká možnost, jak tento program přeinstalovat do nového notebooku bez tohoto kódu? Děkuji za odpověď.

Reklama

• Stálý člen

Franta_Kr.

• Host
Re:Přesun Office z PC do NB
« Odpověď #1 kdy: 17. 12. 2013, 17:13:26 »
Pokud se ze starého PC nedá pomocí SW, který lze nalézt i na Slunečnici, vyčíst registrační klíč, tak legálně asi těžko.

Livan

• Host
« Odpověď #2 kdy: 18. 12. 2013, 12:31:29 »
Určitou možnost bych viděl, pokud se nepokazil disk. Vymontovat disk, připojit na jiný počítač (nejlépe stolový), pomocí softwaru ze slunečnice přečíst klíč a ten použít při nové instalaci na notebook.

Jarmila Černá

• Nováček
  • *
« Odpověď #3 kdy: 18. 12. 2013, 18:39:03 »
Díky za radu, a ještě prosím  jak se ten SW jmenuje? Děkuji.

Martin

• Host
« Odpověď #4 kdy: 26. 12. 2013, 01:28:15 »
Livan plácá nesmysly, jak je to zde bohužel zcela běžné.

Frantova rada je správná, ale program je potřeba spustit na původním počítač (jak i pasl).

Ne někde jinde s přeneseným HD, to nepomůže !

Vhodným programem je třeba SIW.

Reklama

• Stálý člen

DanT

• Host
« Odpověď #5 kdy: 27. 12. 2013, 14:28:13 »
Nesmysl, stačí připojit disk k jinému PC, z adresáře "C:\Windows\System32\config\SOFTWARE" načíst do registru (regedit.exe) tento podregistr.
Dále stačí vyexportovat klíč "SOFTWARE\MICROSOFT\Office\verze office\Registration\DigitalProductId" a vložit jej sem i s emailem.
Klíč rád rozkóduji a zašlu na email.  ::)

DanT

• Host
« Odpověď #6 kdy: 28. 12. 2013, 11:51:38 »
Abych nezapomněl, stačí si stáhnout malý prográmek, který dokáže krásně přípojný registr, tedy jenom soubor (z adresáře uvedeného výše) otevřít a zobrazit požadované klíče.
Dohadujete se jako vždy, kdo má a nemá pravdu.
Pravda je jinde.  ;D

https://tzworks.net/prototype_page.php?proto_id=3
  • stáhnout program
  • rozbalit
  • spustit
  • zvolit složku "C:\Windows\System32\config\" a vybrat soubor "SOFTWARE" - bez přípony
  • v načteném seznamu rozbalit SOFTWARE\MICROSOFT\Office\verze office\Registration\DigitalProductId (verze office např. 12.0 = 2007)
  • exportovat klíč
  • klíč nakopírovat sem do fóra i s emailem
  • vyčkat odpovědi do emailu s klíčem
  • napsat, jak se zdařila nová instalace Office

Benži

• Host
« Odpověď #7 kdy: 28. 12. 2013, 16:52:07 »
Stačí si nainstalovat program "Zjisti mi key 2" , stáhnout třeba z http://www.uloz.to/xJRpejZ/zjisti-mi-key-2-zip a program zobrazí registrační čísla nainstalovaných Windows a Officů na PC. Nic nikomu neposílej!!!

Kašpi

• Host
« Odpověď #8 kdy: 28. 12. 2013, 17:03:18 »
Program se dá stáhnout také zdarma ze Stahuj.cz : http://www.stahuj.centrum.cz/utility_a_ostatni/ostatni/zjisti-mi-key-windows/?g[hledano]=zjisti%20mi%20key&g[oz]=2.0
Opravdu nic nikomu a nikam neposílat!!!

DanT

• Host
« Odpověď #9 kdy: 28. 12. 2013, 18:15:54 »
Tak jsem se zase zasmál.
Jak může použít program na disk z jiného PC????

sutr3

• Host
« Odpověď #10 kdy: 29. 12. 2013, 12:21:43 »
No nevim ale co ho pripojit k druhemu PC jako slave a pak pouzit ten program na vyhledani a zobrazeni klicu,Dle meho by to melo fungovat.

Petr

• Host
« Odpověď #11 kdy: 29. 12. 2013, 15:28:39 »
Pro sutr3 :

Jsi asi mdlého rozumu, stejnou hloupost radil už Livan a taková snadná cesta tudy opravdu nevede !

Padla tady pouze dvě rozumná řešení :

Franta_Kr. : Pokud lze rozběhnout staré PC, tak získat klíč nějakým vhodným SW.
(Tedy např. jednoduchým Zjisti mi key Windows nebo chytrým SIWem.

DanT : Pokud nelze rozběhnout staré PC, tak zjistit klíč ze vzdáleného registru programem yaru a poslat ho Danovi k dešifrování.

Téměř všechny ostatní příspěvky jsou naprosto o ničem, stejně jako tvůj (a proč zrovna jako slave, asi tomu houby rozumíš, to nemá žádný vliv !).

DanT

• Host
« Odpověď #12 kdy: 30. 12. 2013, 10:02:17 »
Děkuji, že zde stále nabízíte můj program "Zjisti mi Key Windows" ještě ze staré domény danten.cz.  ;D
Na nové doméně mám samozřejmě i aktuální verzi, která zjistí i klíče k Office 2010 a Windows 8.
Bez mého postupu se tazatelka nedostane dál a originální klíč jinak nezíská.  ;)
Nemá cenu to dále omýlat.  :o
Nějak nemám uložené předchozí registrační údaje ještě z dob, kdy jsem slunečnici moderoval, ale asi si nechám poslat nové, abych se jakoby neschovával za neregistrovaného.  :-[

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
« Odpověď #13 kdy: 06. 01. 2014, 12:42:32 »
 ;) ;) A pak že to nepůjde jednoduše na 3 kliknutí ;D ;D

Více informací = rychlejší odpověď