Tak co myslíte mám to risknout nebo né? Rozjede mě to ten PC?díky
Tak jo - W7 tam rozjedeš, taky budou chodit nejaké aplikace (XnView, Firefox, Avast, FreeCommander, taky office2003) ale na nejakej mohutnej mutitasking ani nepomýšlej (Skype + antivir + ICQ + .... + neco ).
Zhrnuto - W7 ano, plus antivir (Avira, Avast) plus jedna uživatelská aplikace. Spuštení dalších aplikací už bude pomalé jakož celá odozva systému. Někomu to nevadí.
NHL04 s největší pravděpodobností také nainstaluješ, leč pravděpodobně (hraničící s jistotou) nebude hratelná. Taky to závisí od procesoru, pod 1.6 - 2 GHz to nemá smysl.
Já bych ostal při nové instalaci (reinstalaci) W WP SP3 (ne doinstalovávat SP3 ale instalovat kompletně verzi s integrovanou SP3 - vím, o čem píši). Ale skusit to můžeš.
Dopor. skus si někde zohnat nejakej starší HD, zapojit jej místo stávajícího, naformátovat a nainstalovat W7 na čistej disk. Můžeš se pak znovu vrátit k původnímu disku s OS. Ale podle tvých předchozích přispěvků soudím to, na pro tebe neřešitelný problém. Radši se na to vys.r a jdi si zahrát nějakou normální hru někde na reálné hřiště.