Autor Téma: Prosba  (Přečteno 5410 krát)

Vlastimil

• Host
Prosba
« kdy: 15. 10. 2010, 18:23:49 »
Zdravím. Hledám nějaký prográmek na sledování času stráveného na internetu. Žádnou jinou funkci  nepotřebuji. Díky moc za odpovědi. S pozdravem Vlastimil

Reklama

• Stálý člen

monza

• Host

Lenuš

• Host
Re: Prosba
« Odpověď #2 kdy: 23. 10. 2010, 23:59:17 »
Prosím o pomoc. Nemohu si již delší dobu nainstalovat novou aktualizaci Flash Playeru. Při stažení se mi nenainstaluje. Chci se zeptat, musím ten původní odinstalovat? Vždy se mi v minulosti aktualizace nainstalovala. Děkuji, nemá mi kdo poradit.  :-\

Luky

• Host
« Odpověď #3 kdy: 24. 10. 2010, 15:29:18 »
Prosím o pomoc. Nemohu si již delší dobu nainstalovat novou aktualizaci Flash Playeru. Při stažení se mi nenainstaluje. Chci se zeptat, musím ten původní odinstalovat? Vždy se mi v minulosti aktualizace nainstalovala. Děkuji, nemá mi kdo poradit.  :-\

Víc informací. Co máš za OS., co máš za Adobe..., jakej se tam pokoušíš dostat?

Lenuš

• Host
« Odpověď #4 kdy: 24. 10. 2010, 15:38:55 »
Ahoj Luky, díky, že jsi se ozval. Mám operační systém windows XP, původně mám nainstalovanou verzi jak pro Firefox, tak pro Exprorer 10,1,53,64, nová je 10,1,85,3. Při instalaci aktualizací Firefoxu mi hlásí, že mám starou verzi Flashe. Když si tedy kliknu na odkaz na instalaci nové verze, tak se mi prostě nenainstaluje. Zůstává mi původní verze. Prosím, napiš mi, kde dělám chybu. Děkuji

Reklama

• Stálý člen

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
« Odpověď #5 kdy: 25. 10. 2010, 07:22:52 »
Jenom malý dotaz, máš zavřené okno  Firefoxu, když instaluješ Flash player ?
Více informací = rychlejší odpověď

Lenuš

• Host
« Odpověď #6 kdy: 25. 10. 2010, 18:18:52 »
Tím dotazem jsi mě zmátl. Ale mám pocit, že jsem okno nezavírala. Jsem začátečnice, i když vím, že se to má dělat. Ještě dnes to tedy zkusím a na okno si dám pozor. Moc děkuji.