Autor Téma: problem s dvd mechanikou  (Přečteno 9897 krát)

sarulka sarulka

• Nováček
  • *
problem s dvd mechanikou
« kdy: 27. 10. 2011, 11:58:03 »
ahojky všichni :D.potřebovala bych poradit.Mám notebook Packard Bell EasyNote ze sys.W 7 32b.
problem je s dvd mechanikou,kterou nemohu vůbec počitači najít.Byla vyndaná a zase zpět nandaná (nebo nevím jak to mám nazvat),kvuli čištění.Před tím jsem jí v počítači měla.Proud do ní musí jít,protože ji otevřu,ale jak říkam v počítači není.Prosím,vím že jsem se v tom neměla hrabat,ale docela ji potřebuji.Mám super ovladac,kdyby to bylo tím :'(,ale není,nebo mám vyhledat staré ovladače.Ale doufam,že nebudu muset přehrát software.děkuju moc

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
Re: problem s dvd mechanikou
« Odpověď #1 kdy: 27. 10. 2011, 12:41:33 »
spustit regedit (Start - spustit - regedit , ve Windows Vista stačí napsat regedit do hledacího pole přímo ve start menu)
- najít položku - HKEY_LOCAL_MACHINE -> SYSTEM -> CurrentControlSet -> Control -> Class -> {4D36E965-E325–11CE-BFC1–08002BE10318}
- odstranit položku LowerFilters (v případě že je tam položka UpperFilters tak i tuto položku).
- restartovat PC

dot

• Host
« Odpověď #2 kdy: 27. 10. 2011, 15:20:41 »
...... Byla vyndaná a zase zpět nandaná (nebo nevím jak to mám nazvat),kvuli čištění.Před tím jsem jí v počítači měla.Proud do ní musí jít,protože ji otevřu,ale jak říkam v počítači není.Prosím,vím že jsem se v tom neměla hrabat,ale docela ji potřebuji. ....

Než se začneš hrabat v registrech, skontroluj ještě datovej plochej kablík k CD jestli je ozaj dostatečně zasunut do konektorů na obou stranách. Občas se prolomí nebo jinak poškodí.
 Asi ses v tom neměla hrabat, radeji to svěřit někomu, kdo má skušenosti. Jestli to nepomůže, viz předchozí větu, nebo skus to, co píše "benži". Pak daj vědet.

sarulka 0309

• Host
« Odpověď #3 kdy: 06. 11. 2011, 19:46:30 »
 :D Čauky,tak  jsem zkusila nejdříve to co si mi radil a  :) hurá mam ji zobrazenou v mém počítači,ale při prvním vložení dvd zas :o už tam zase není.Nemohli jsme si splést šroubek,jsou totiž různě dlouhé.ALE DÍK,HLAVNĚ,ŽE JDE. :-*