Ahoj Michaela, protože jsem také holka a také jsem měla problémy se zvukem tak ti pomůžu.
Snad si něco budu pamatovat ze střední školy v IT. Píšeš, že ti nejde zvuk. Prosímtě Michaela, nedělej ten krok jak Ti někdo radil použít systém obnovení systému. Jednak ti to nepomůže, a jednak se může stát že se ti pak už nepodaří mazat a odebírat nějaké programy.
Ono to sice jde, ten program se možná ukáže ale nepojede Ti. A nepůjde ti už ani nainstalovat.
A teď k tomu problému. S jistotou ti mohu říct, že v tom programu co jsi odinstalovala to není. jakej máš operační systém? Znám všechny OS od 95 pětek až do Windows 7.
Potřebovala bych vědět jestli máš počítač koupený s předinstalovaným systémem, protože pokud ano, a nedali ti kněmu instalační disetu s ovladači, teď nemám na mysli operační systém. Ale disketu nebo cd médium od výrobce počítače. Většina firem ti prodá počítač bez diskety s ovladači, pak ti vypadne soubor a musíš jít tam, kde jsi ho koupila. To dělaj schválně aby měli profit.
Pokud ti přehrává video ve windows media player a není slyšet zvuk, hlásí to asi chybu x8....
Ale jak tohle jede je to dobrý. Problémy jsou ve zvukové kartě.
Neboj se udělat tohle. Najeď myší na start, zmáčni levý klik, vyjede ti nabídka. Zase najedeš do tohoto menu, najedeš na ovládací panely a levým klikem zmáčkneš. Objeví se ti okno ovladacích panelů. 2 krát levým poklepeš na ikonu systém a objeví se ti karta vlastnosti systému. Klepneš levým na položku hardware a hned potom na spávce zařízení.
Pokud jsou všechny položky zavřené a je u nich všude plus, a neobjevuje se tam někde žlutý otazník nebo rozkliknutá položka, či dokonce červeně přeškrknutá, pak je vše v pořádku. Pak všechno poklikej křížkem nebo storno. A dole v pravém dolním rohu musí být ikona reproduktoru. Pokud je vše jak jsem ti psala v pořádku, je chyba ve zvukové kartě. Může být stará, špatné kontakty. Důvodů může být několik. Dyžtak mi napiš mail. A věř mi, tím programem to není. Písničky i video musí běžet i na windows media player. Držím ti palce s vyřešením problému, Adriana.