Autor Téma: Restart  (Přečteno 7765 krát)

Ignác

• Host
Re: Restart
« Odpověď #15 kdy: 16. 09. 2011, 18:30:28 »
ad rado.kopca
Jsem ajťák ve výslužbě - celých 35 let jsem se živil počítači všeho druhu potažmo i OS. Doma jsem několik let používal XP. Nyní s novým HW používám Linux (posledních 15 let praxe mě živily UNIXy) a zbavil jsem se mnoha problémů - právě s kompatibilitou, formáty apod., které s oblibou vyrábí M$. Nechci tvrdit, že LINUX a nic jiného ale zkušenosti mluví za sebe

Reklama

• Stálý člen

rado.kopca

• Host
« Odpověď #16 kdy: 16. 09. 2011, 22:27:23 »
neboj sa ignac ja suhlasim, tiez som linuxak :) , ale nie fanatik, podla mna windows 7 je celkom fajn

.

• Host
« Odpověď #17 kdy: 17. 09. 2011, 07:34:28 »
neboj sa ignac ja suhlasim, tiez som linuxak :) , ale nie fanatik, podla mna windows 7 je celkom fajn

Z toho dedukujem, že si síce Linuxák, ale súčasne sa živíš ako díler predajom Win7.  :'(

rado.kopca

• Host
« Odpověď #18 kdy: 17. 09. 2011, 09:54:20 »
co :D :D , ako ta to napadlo, velmy smiesna myslienka, ee ja kde sa da davam linuxi a nastavim a vysvetlim, mojej mame som dal arch linux  a vysvetlil ako sa robi s gnome a funguje teraz v pohode, a dalsim ludom, a ked dakdo potrebuje pomoct s windowsom , co viem tak pomozem, ale ked vidim ze dakdo pouziva stare xp, s ktorym je a este len bude v buducnosti kopu problemov, tak radsej spomeniem iny windows, ktory je celkom v pohode, pretoze windowsaci aj linuxaci maju sklony
(niektori) jeden druheho nenavidiet za svoj operacny system :D, casto sa stava aj to ze si clovek vyskusa jedno distro a spravi si obraz o celom linuxe a tak podobne...