Autor Téma: externí disk  (Přečteno 8172 krát)

Petr Nečas

• Host
externí disk
« kdy: 11. 09. 2011, 09:19:11 »
Ahoj, nejde mi otevřít externí disk. Píše  mi to že je ho potřeba formátovat. Ale mám tam všechny fotky a formátováním je ztratím? Co s tím?
Petr

Reklama

• Stálý člen

rado.kopca

• Host
Re: externí disk
« Odpověď #1 kdy: 11. 09. 2011, 09:29:22 »
ja si myslim ze je to len vyplod windows, skus to otvorit na inom pocitaci ako to skusas

Petr Nečas

• Host
« Odpověď #2 kdy: 11. 09. 2011, 09:32:15 »
ahoj, vždycky jsem to připojil přes usb a bez problémů to fungovalo, včera jsem tam nahrál fotky a dnes nejde otevřít a píše že chce formátovat, tak nevím..

rado.kopca

• Host
« Odpověď #3 kdy: 11. 09. 2011, 10:47:23 »
v poriadku, ja len hovorim skus to otvorit na inom pocitaci, a okrem toho neprerusil si ten prenos dat dako nasilim, alebo si nezabudol ten disk bezpecne odobrat?

Jarda Beneš

• Nováček
  • *
« Odpověď #4 kdy: 12. 09. 2011, 08:48:53 »
Mám podobné problémy, dokonce vím, který soubor mi dělá na disku neplechu, ale alespoň jsem schopen otevřít externí disk přes satelit s usb připojením. Bohužel, ale nejsem schopen ho smazat, protože při jeho mazání se mi objeví, že daný soubor je přehráván (i když přehrávám jiný) a jako takový ho nelze smazat. Takže budu asi všechny soubory hledat znovu, takže už teď asi vím, že asi o něco přijdu.

Reklama

• Stálý člen

Petr Nečas

• Host
« Odpověď #5 kdy: 15. 09. 2011, 18:42:32 »
Ahoj,

švagr snad našel program, který dokáže data (fotky) z disku bezpečně přetáhnout do počítače.