Autor Téma: pomalé načítání inter.stránek.  (Přečteno 49221 krát)

Vlado Vlach

• Nováček
  • *
pomalé načítání inter.stránek.
« kdy: 09. 12. 2011, 15:35:15 »
Dobrý den přeji.Mám tento PC :CPU Intel Core 2 Duo E7300,RAM 2.0GB,a Windw,XP.Připojení na internet v paneláku kabelem,rychlost připojení 1024/256kbit/sec.Načítání stránek je velmi pomalé a některé se ani nenačtou protože vypršel časový limit.Kontrola na virech říká v pořádku.Mohl by mi někdo vysvětlit čím to může být ?Když jsem měla dříve podstatně slabší PC tak to bylo lepší.Díky Nulka

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
Re:pomalé načítání inter.stránek.
« Odpověď #1 kdy: 09. 12. 2011, 15:59:01 »
Zde se nedá jen tak jednoznačně odpovědět,protože příčin může být mnoho.
Rozhodně měj nainstalovaný pouze jeden antivirový program.
Můžeš si nainstalovat prohlížeč Google Chrome,který se jeví jako nejrychlejší.
Odinstaluj všechny zbytečné (nepoužívané) programy.
Můžeš použít dobrý program CCleaner a pročisti registry(je dobré využít nabídky zalohy,pro případ vymazání
něčeho důležitého)
Prozatím stačí.Dál se uvidí.
Vycházím z toho,že nemáš zavirovaný počítač.

Yarda

• Host
« Odpověď #2 kdy: 09. 12. 2011, 18:06:34 »
Asi bych to řešil ve spolupráci s providerem. Podobný problém jsem kdysi měl a vyřešila to výměna routeru.
Taky bych zkontroloval ovladač síťové karty, případně ji zkusil vyměnit. (Vypnout v BIOSu integrovanou a vrazit do slotu deskovou.)

benži

• Host
« Odpověď #3 kdy: 09. 12. 2011, 18:22:30 »
Pro "Yarda"
Ty jsi ožralej?

titanic

• Host
« Odpověď #4 kdy: 09. 12. 2011, 19:56:47 »
Spravny postup napsal yarda   

opět děd vševěd  benži nezklamal za každou cenu chce být na  vrcholu a radí hovadiny   né vždy je člověk úspěšný

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
« Odpověď #5 kdy: 09. 12. 2011, 20:35:12 »
Pro "titanic"
Je naprosto zřejmé,že jsi hlupák.
Můj návrh řešení je naprosto relevantní.
To,že ty osobně jsi naprosto amatérský žvanil,co se týče snahy pomoci,
to si vyřiď s psychiatrem,a naznač ty hlupáku,co lze na mém pokusu o radu,
nazvat hovadinou,jak jsi to ty kašpare nazval

titanic

• Host
« Odpověď #6 kdy: 10. 12. 2011, 00:04:39 »
Pro benži  tvoje navrhy si dej patentovat magore namachrovanej a kdyz si nekdo precte ty tvoje slinty tak usoudi ze hlupak jsi pouze ty vokurko

s idiotem jako ses ty nema vyznam komunikovat  skoč do zdi jelítko

Yarda

• Host
« Odpověď #7 kdy: 10. 12. 2011, 05:58:22 »
Asi jsem musel být namol, když jsem si dovolil napsat svůj názor do příspěvku pod (monzou), pardon, pod benžim (známým to Terminátorem všech problémů).

benži

• Host
« Odpověď #8 kdy: 10. 12. 2011, 13:30:24 »
Tak je to správně. :)

Ondřej Špulák

• Stálý člen
« Odpověď #9 kdy: 11. 12. 2011, 16:30:21 »
Dobrý den,
za neúnosné zpomalení načítání internetových stránek může (ale také nemusí) v některých případech spyware či jiný škodlivý kód, jehož prostřednictvím může být váš počítač využíván jako tzv. "zombie", přičemž je zneužívána kapacita vaší internetové linky (čímž je zatěžována) a Vaše surfování se tak neúnosně zpomalí.

Host

• Host
« Odpověď #10 kdy: 12. 12. 2011, 00:56:43 »
Pánové toto je místo kde mi neodborníci prosíme o radu a pomoc a ne, aby jste si tady léčili svá EGA. Konkrétně jste toho moc neporadili, tak se běžte urážet někam jinam.

S.Molek

• Host
« Odpověď #11 kdy: 12. 12. 2011, 15:18:19 »
Nejsem odborník ale problém pravděpodobně ukazuje na postižení PC " malwerem". Obyčejný antivir ho nediagnostikuje.
Na Internetu http://www.eset.cz/ On line scaner stáhnout a provézt kontrolu. Je to jednorázové řešení. Scan kompletní
trvá asi 2 hod (100GB, XP, 1 jádro) včetně odstranění hrozeb. Jsou tu možná i další řešení ale to  závisí na Vás zda jste
už problém nevyřešila. Mnoho štěstí.

titanic68

• Host
« Odpověď #12 kdy: 13. 12. 2011, 10:23:50 »
Pro s.Molek    proč tak složitě určitě už ten člověk má svůj problém dávno vyřešen ani se neobtěžoval sdělit jestli mu něco z této stránky pomohlo odstranit jeho problém

než použít on-line scaner od esetu tak bohatě postačí počítač nechat projet prográmkem  SUPERANTISPYWEREM ten spolehlivě dokáže spoustu těchto malw. adw.  atd  najít i spolehlivě smazat. Ale jestli si většina radilů všimla tak je popsána rychlost
 down. i upl.   z toho je víc  než jasné  ze problém byl na 99% u jeho poskytovatele internetového připojení

jedinej rozumnej a dobrej postup napsal yarda

kallell

• Host
« Odpověď #13 kdy: 14. 12. 2011, 19:26:43 »
Souhlasím s panem Špulákem dále s Yardou!! Mam něco podobnýho za sebou.Dva moji známí mi hlásali něco podobnýho.Problém se vyřešil jednou věcí.Oba využívají nějakou společnou síť( 1)panelák,2)wifi) ,jeden platil víc než měl a myslel,že je někdo na něj napíchlej,druhej padnul rychlostí téměř na nulu! Po jejich vyslechnutí bylo jasný,že jim problémy dělal 1) správce sítě,2)vyčerpaný FUP! To znamená(čistota PC,je irelevantní k připojení -(BENŽI věř!))v tomto a dalším případě jde a šlo vždy o správce sítě! Vždy šlo prachy -1-chodili mu divný částky na fakturách,2-FUP bodu mrazu! Po radě šli za tzv.Providerem a maj klid. A doufam,že mě teď nezje.... hlavně EGOisti.Jen jsem napsal svuj případ,který znam. ;)