Autor Téma: RTF + bluetooth + prosba  (Přečteno 5764 krát)

Veronika

• Host
RTF + bluetooth + prosba
« kdy: 24. 02. 2011, 06:56:15 »
ahoj všem, prosím o pomoc, který program si mám stáhnout, abych mohla bez problémů otevírat soubory RTF? bohužel mi to v počítači nejde... mám Win 7 - děkuji všem - prosím, pište raději na mail - nicky.n@seznam.cz - všem děkuji za radu
pak mám ještě otázku, na počítači se mi objevilo něco v tom smyslu, že nefunguje zásobník bluetooth, tak nějak - nevíte někdo, co by to mohlo být? popřípadně, zda neví o nějakém chytrém, dobrém a nééé příliš drahém expertovi, co se vyzná v počítačích a ten můj celý zkontroloval? pouze jižní čechy - děkuji vám všem
Veronika

Reklama

• Stálý člen

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Re: RTF + bluetooth + prosba
« Odpověď #1 kdy: 24. 02. 2011, 07:48:45 »
RTF - ve Windows 7 jej otevřeš ve WordPadu (jinak OpenOffice, MS Office)
Start - Všechny programy - Příslušenství - WordPad

Bluetooth - je potřeba odinstalovat ovladač zařízení a nechat nainstalovat ovladač automaticky jako update.

Více informací = rychlejší odpověď

Ondřej Špulák

• Stálý člen
« Odpověď #2 kdy: 24. 02. 2011, 23:20:13 »
Dobrý den,
pokud potřebujete pomoci s nastavením počítače či softwarovými problémy, pak vám může vhodně posloužit Online servis od Slunečnice.cz. Pro více informací navštivte http://www.slunecnice.cz/texty/online-servis-slunecnice/

Služba je poskytována zdarma, pouze je nutné se předem registrovat pomocí SMS.

Ondřej Špulák

• Stálý člen
« Odpověď #3 kdy: 24. 02. 2011, 23:30:26 »
Jak zde v diskusi bylo již poznamenáno, soubory ve formátu RTF lze otevřít v programu WordPad (Start - Všechny programy - Příslušenství - WordPad). Tato aplikace je součástí Windows, tudíž ji nemusíte nijak instalovat. Pokud používáte Word z MS Office či Writer z OpenOffice.org, pak v nich samozřejmě soubory s příponou .rtf taktéž můžete otevřít. Stačí pouze při otevírání souboru zvolit správný formát.

kl

• Host
« Odpověď #4 kdy: 25. 02. 2011, 16:19:13 »
RTF lze otevřít v čemkoliv. A teď jde o to co spadá pod to cokoliv. Součástí Win je už od pra pra verze 3.1 WordPad, ten s nimi nemá problémy. A jakýkoliv vyšší textový editor je umí. Takže ani OpenOffice ani MS Office nemá problémy. V nepříznivém případě může být dokument trochu "rozhozen", přecejenom RTF je univerzální ale neplatí že RTF z libovolného programu se přenese do jiného beze ztráty. No prostě vyzkoušejte WordPad nebo Word a na 99% to bude OK.

Reklama

• Stálý člen