Autor Téma: sledovanie  (Přečteno 2763 krát)

Rafino

• Host
sledovanie
« kdy: 25. 11. 2011, 18:42:32 »
Zdravim.
Mam takyto problem, uz dlhsi cas jedna osoba sleduje moj pc. Ma znamu v t mobile tak ta jej dala na to nejaky program. Choreee :o)  Nepomohli ani vseliake spywery a veci podobne. Ta osoba ma dokonca aj keyloger cize pozna vsetky moje hesla a este aj cislo mojej karty. Vedeli by ste o nejakom programe ktory by mi v tomto pomohol? Popripade nejaky program ktorym by som jej to mohol vratit :o)  Okrem antikeyloger (na ukrytie hesiel) bo o nom viem.

Reklama

• Stálý člen

ivan

• Host
Re: sledovanie
« Odpověď #1 kdy: 25. 11. 2011, 22:05:25 »
nieco podobne tu uz jeden pozadoval-co tak to ohlasit na policiu

Rafino

• Host
« Odpověď #2 kdy: 25. 11. 2011, 22:31:48 »
 :-\  to vidim ako krajne riesenie, nechcem robit tej osobe problemy aj ked ona mi toho zleho spravila az az, ale uz neriesim... len by som chcel mat uz od nej pokoj, nezaujmal som ju do teraz tak teraz nezaujma ona mna... a nevies co dotycny nakoniec spravil?

kallell

• Host
« Odpověď #3 kdy: 25. 11. 2011, 23:14:49 »
programů je hafo,ale v tvým případě-POLICIE-Já bych jí naboural,ale co píšeš,bych neřešil,odnesl noťas na fízlárnu a oznámil to!!Nikdo mi nesmí krást moje čísla kont,hesla,atd..!!!Můžeš si ckacknout hru ,program ,ale néé to co píšeš!! Jdi na fízli

Rafino

• Host
« Odpověď #4 kdy: 26. 11. 2011, 08:57:38 »
Ja som mal tych programov vela ale nic nepomohlo. Tak skocim s tym na fizlaren a budem mat konecne od nej pokoj. Dakujem vam za rady.

Reklama

• Stálý člen

lq2

• Host
« Odpověď #5 kdy: 27. 11. 2011, 15:07:33 »
Dost by pomohlo jen sledování packetů, nebo alespoň nainstalovat firewall. Hned by jsi zjistil přes co Ti tam leze.. Nicméně nechtít dělat problémy osobě, co Ti vidí "pod ruce" když jdeš do banky.. no nevím.

lq2