Autor Téma: na skype mě vebkamera otočila hlavou dolu rada nebonějakej prográmek. poradíte-_  (Přečteno 4077 krát)

jenda

• Host
Jsem začátečník moc se nevyznám v odbornejch výrazech tak by to chtělo nápovědu nebo nějakej prográmek. jsem již tak zvaně prduch ale baví mě to. Děkuji mnohokrát za radu.

Reklama

• Stálý člen

benži

• Host
Toto je převzato,sám jsem nezkoušel,tak do toho:

Oukej tak ideme pekne bod po bode:)zapnite si skype,hore v liste si okliknite nastroje a tam mate nastavenie.Ked uz budete v nastaveniach.Nasledne sa dostanete do nastaveni skype kde mate bocnu listu z viacero moznostiami.Tu si okliknite moznost "volanie" a zobrazia sa vam styri moznosti kde je aj nastavenie videa.Ked ho okliknete automaticky by sa vam mala zapnut aj kamera a hned pod snimkom je moznost "nastavenie webkamery" takze to treba okliknut.Nasledne sa nam otvoria vlastnosti kde hore kliknete na moznost "Image".Tu si uz len kliknite na moznost "vertical" a kamera by mala byt oukej:)

benži

• Host
Tak v nových verzích už to nejde.Budem hledat dál. :)

benži

• Host
Toto bych zkusil já:

start--ovládací panely--správce zařízení--zařízení pro zpracování obrazků--klepni na šípku a po otevření klepni pravým na usb camera a dej aktualizovat.

jiri

• Host
Kdyby to nepomohlo můžeš zkusit http://www.slunecnice.cz/sw/splitcam/ je tam spousta blbinek a je tam i převracení obrazu

Reklama

• Stálý člen

jenda

• Host
Děkuji Všem co jste mě dali nějaké rady ale v žádném pokusu a opravě nedošlo budu skoušet dál. TAK TŘEBA START-ovládací panely to ještě jde ale správa zařízeníjiž ne aprotose nedostanu dál.