Autor Téma: Hladám něco jako Photoshop ale na videa  (Přečteno 6090 krát)

Valdebarda

• Host
Hladám něco jako Photoshop ale na videa
« kdy: 24. 07. 2011, 20:12:55 »
nevi někdo o něčem takovim?

Reklama

• Stálý člen

monza

• Host
Re: Hladám něco jako Photoshop ale na videa
« Odpověď #1 kdy: 24. 07. 2011, 20:30:30 »
Co je to za dotaz chlape?

Aspoň musíš napsat jaký máš OS,a jestli má být ten program zdarma ,placený,nebo je to jedno.

Valdebarda

• Host
« Odpověď #2 kdy: 24. 07. 2011, 21:29:31 »
samozřejmě zadarmo

jiri

• Host
« Odpověď #3 kdy: 25. 07. 2011, 16:53:00 »
No, na jednodušší úpravy VirtualDub, nebo Avidemux je zadara a v češtině. Návod a zajímavé věci o editaci videa na http://jech.webz.cz/avidemux.php doufám, že jsi studijní typ  ;) na složitější úpravy Sony Vegas, Adobe Premiere, Pinnacle Studio, Ulead Media Studio Pro, ale ty jsou za nemalé peníze a dost složité.

vagabond

• Host
« Odpověď #4 kdy: 25. 07. 2011, 19:06:44 »
No, na jednodušší úpravy VirtualDub, nebo Avidemux je zadara a v češtině. Návod a zajímavé věci o editaci videa na http://jech.webz.cz/avidemux.php doufám, že jsi studijní typ  ;) na složitější úpravy Sony Vegas, Adobe Premiere, Pinnacle Studio, Ulead Media Studio Pro, ale ty jsou za nemalé peníze a dost složité.
doplnim o CyberlinkPowerDirector.... pouzivam uz pres rok a je skvely, sice placeny ale cestina k nemu se da doinstalovat akorat jsem nikde nesehnal cesky navod

Reklama

• Stálý člen

kalan

• Host
« Odpověď #5 kdy: 27. 07. 2011, 15:11:05 »
Programů na úpravu videa je spousta, já jsem si jako doplňující editor v poslední době oblíbil VideoPad Video Editor, jehož základní a docela jednoduše ovladatelná a přitom řadou efektů vybavená verze zůstane gratis funkční i po "propadnutí trialu". To, pokud jde o editaci a běžné úpravy - jinak pro složitější úpravy obrazu ve videu vřele doporučuji i jinými zmiňovaný Avidemux.

mlun

• Host
« Odpověď #6 kdy: 11. 08. 2011, 14:37:42 »
Pinacle studio, poměrně slušný program. Stojí cca 3 tisíce. Měsíční ukázková verze se dá stáhnout tady na slunečnici.
Já osobně používám Nero Vision, součást sw k vypalovačce, ale je dost starý, tak nezvládá HD (stačil by mi import), a taky nejde pod Visdta ani 7 (Naštěstí mám ještě počítač s XP). Ke druhé vypalovačce sem dostal Cyberlink, ale to je šmejd, kterej mě skoro po každym kliknutí prudí, abych upgradoval na placenou verzi, která má úžasné možnosti. Proto ho používám nerad.
Zadarmo do windows neexistuje nic. Nepočítám pre-alfa verzi vlmc, která je dost nestabilní. Ani nezkoušim mluvit o virtualdub, protože má 2 základní nevýhody: 1) nepodporuje MPEG (jen AVI, ale to by se dohnalo přes konverzi), 2) ovládání je přes příkazový řádek nebo pomocí skriptů, tj. pro "normálního" uživatele nepoužitelné (zato možnosti jsou slušné, ale ani já s nim neumim).