Autor Téma: zmizení voleb v panelu nabídek "Přehrát automaticky"  (Přečteno 6598 krát)

Kašpi

• Host
Zdravím, potřebuji poradit, jak vrátit stav panelu nabídek "Přehrát automaticky", kdy se mi nezobrazuje typ obsahu a akcí, kterou systém Windows automaticky provede. Jedná se o nabídku "Obrázky", když připojím do PC soubor fotografií přes USB nebo čtečku paměťových karet. Vracením do bodu obnovení, kdy funkce fungulala nebylo úspěšné, také nebylo úspěšné přeinstalování ovladačů USB a čtečky paměť.karet.  Mám OS Windows XP Profesional.
Děkuji za radu.

Reklama

• Stálý člen

Kašpi

• Host
Re:zmizení voleb v panelu nabídek "Přehrát automaticky"
« Odpověď #1 kdy: 02. 04. 2013, 09:55:38 »
Ještě doplním, že celý panel se mi zobrazuje, ale u "Obrázků" je nabídka prázdná.

Bart

• Host
« Odpověď #2 kdy: 02. 04. 2013, 22:20:25 »
Funkce "Obnovení systému" obnovuje hlavně systémové soubory, které jsou důležité pro správný běh
systému; mimo jiné - některé další nainstalované programy v systému.

Zkus toto:

Start -> Ovládací panely -> Přehrát automaticky -> u nabídky "Obrázky" zvolit z rozbalovacího seznamu
položku "Vždy zobrazit dotaz" a poté klepnout v pravém dolním rohu obrazovky na tlačítko "Uložit".

A dej sem zase vědět, jak jsi pokročil.

Bart

• Host
« Odpověď #3 kdy: 02. 04. 2013, 22:22:46 »

Start -> Ovládací panely -> Přehrát automaticky -> u nabídky "Obrázky" zvolit z rozbalovacího seznamu
položku "Vždy zobrazit dotaz" a poté klepnout v pravém dolním rohu obrazovky na tlačítko "Uložit".

Ahh, beru zpátky, zpočátku jsem si nedbale přečetl, že máš OS Win XP Professional.

Postup, který jsem uvedl je pro Win 7....  :(

Bart

• Host
« Odpověď #4 kdy: 02. 04. 2013, 22:25:44 »
Něco jsem ještě našel zde, snad ti to pomůže:

http://ppk.chip.cz/cs/poradna/jak-znovu-aktivovat-automaticke-prehravani.html

:-X

Reklama

• Stálý člen

Kašpi

• Host
« Odpověď #5 kdy: 02. 04. 2013, 23:17:26 »
Něco jsem ještě našel zde, snad ti to pomůže:

http://ppk.chip.cz/cs/poradna/jak-znovu-aktivovat-automaticke-prehravani.html

:-X
Dík, otevřel jsem podle návodu "Zásady skupiny", po kliknutí Konfigurace počítače kliknu na Šablony pro správu a mě se zobrazuje pouze Součásti systému Windows, ale měl by se zobrazit ještě Systém a Síť a právě přes Systém se dělá podle návodu konfigurace.
Tak nevím co mám dělat, aby se Systém zobrazil. Kašpi

Kašpi

• Host
« Odpověď #6 kdy: 02. 04. 2013, 23:47:56 »
Tak problém mám v šablonách, dokonce se mi podařilo nakopírovat šablony zpět, ale zdárného výsledku jsem se nedočkal. Zkusím PC ještě z restartovat, ale když to nebude fungovat, tak na to kašlu a budu fotky kopírovat napřímo ze souboru na paměťové kartě. Takový problém to zas není, abych musil kvůli tomu přeinstlavávat PC. Jinak díky "Bart". Kašpi

Bart

• Host
« Odpověď #7 kdy: 03. 04. 2013, 14:27:37 »
Ještě se podívám na svých Win XP, popřípadě napíšu a upřesním další postup...

Kašpi

• Host
« Odpověď #8 kdy: 03. 04. 2013, 16:24:09 »
Díky, ale už jsem přeinstaloval systém a teď si namáhám hlavu jak aktualizovat XP, když podpora třeba WindowsUpdate skončila a když tam necháš IE, tak to dělá pěknou paseku. To se vývojářům zase něco povedlo, mohli nechat stávající podporu k stávajícím OS. Bohužel mám stejný problém s iPhone 3G, kde aplikace pomalu přestávají fungovat a nutí nás kupovat po nějakém roce nové zařízení  :(.
Měj se. Kašpi

Bart

• Host
« Odpověď #9 kdy: 04. 04. 2013, 15:14:48 »
Díky, ale už jsem přeinstaloval systém a teď si namáhám hlavu jak aktualizovat XP, když podpora třeba WindowsUpdate skončila a když tam necháš IE, tak to dělá pěknou paseku. To se vývojářům zase něco povedlo, mohli nechat stávající podporu k stávajícím OS. Bohužel mám stejný problém s iPhone 3G, kde aplikace pomalu přestávají fungovat a nutí nás kupovat po nějakém roce nové zařízení  :(.
Měj se. Kašpi

Ale pokud já vím, podpora pro Win XP končí 8.4.2014:

http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/end-support-help

......

Také jsem nedávno přeinstaloval (čistá instalace) Win XP a aktualizace se mi daří získávat až dosud---.

Bart

• Host
« Odpověď #10 kdy: 04. 04. 2013, 15:18:25 »
Nebo jsem tě jen špatně pochopil?

---

Jinak IE 8 - nejnovější možnou verzi pro Win XP - můžeš stáhnout i tady na Slunečnici:

http://windows.microsoft.com/cs-cz/windows/end-support-help

Kašpi

• Host
« Odpověď #11 kdy: 04. 04. 2013, 21:43:25 »
Bohužel se mi nepodařilo dobře přeinstalovat počítač, mám tam nějaký problém s grafickou kartou. Přeinstalaci provádím pomocí systému z dvd, dělal jsem to mnohokrát a až teď to nějak zlobí. Spravím to později, protože jsem si dnes koupil nový herní notebook kvůli výkonu na třihání videa :).

Bart

• Host
« Odpověď #12 kdy: 05. 04. 2013, 16:31:59 »
V pořádku.
Pokud by se vyskytl nějaký další problém, napiš sem a pokusím se poradit.

;)