Autor Téma: RE: Problém s programem SPY BOT  (Přečteno 4024 krát)

Milan

• Host
RE: Problém s programem SPY BOT
« kdy: 19. 05. 2011, 14:01:05 »
Zdravím všechny uživatele, zvláště ty zkušené. Řeším jeden problém s programem SPYBOT Search and Destroy... Stažení ze Slunečnice bylo v pořádku, instalace také. Problém se začal projevovat po spuštění... Nějakou dobu program hledá Spyware - červy,různou další havěť... Program mi oznámí počet pokusů o napadení notebooku, případně počet napadení, počet potencionálních škůdců. Při snaze s tímto "nepořádkem" zatočit mi vyskakuje oznámení o nemožnosti provést tuto akci, protože nejsem Admin... Admin jsem, jde o MOJE PC. Další problém je, že program si nemůže vytvořit systémovou složku s koncovkou ini. Co s tím? Prosím o radu. Díky. Ještě dodávám, že mám licencovaný Windows 7 home Edition, info o NTB: Acer ASpire AS 5530, Procesor AMD Athlon X2 Dual Core,RAM 2,00 GB,grafická karta ATI Radeon.

Reklama

• Stálý člen

milan

• Host
Re: RE: Problém s programem SPY BOT
« Odpověď #1 kdy: 23. 05. 2011, 21:17:11 »
Zdravim, to ze je to tvoje pc automaticky neznamena ze musis byt admin, mozes mat vytvorenych xy uctov. Je to jednoduche staci kliknut pravym tlacitkom mysi na ikonu programu a kliknut na "Spustit ako spravca". Potom by mal program nabehnut ako ma a robit to co ma. PC je tym chranene pred neopravnenym alebo neodbornym pouzitim inym uzivatelom - zmazanie dat z registrov a podobne

Martin

• Host
Re: RE: Problém s programem SPY BOT
« Odpověď #2 kdy: 26. 05. 2011, 00:27:12 »
A jaký používáš operační systém? Třeba ve Windows 7 je právě administrátorský účet implicitně deaktivovaný kvůli bezpečnosti... zkus program spustit jako administrátor pomocí příslušné volby v kontextovém menu...
Zdravim, to ze je to tvoje pc automaticky neznamena ze musis byt admin, mozes mat vytvorenych xy uctov. Je to jednoduche staci kliknut pravym tlacitkom mysi na ikonu programu a kliknut na "Spustit ako spravca". Potom by mal program nabehnut ako ma a robit to co ma. PC je tym chranene pred neopravnenym alebo neodbornym pouzitim inym uzivatelom - zmazanie dat z registrov a podobne
Ahoj Milane, tvoje odpověď je sice správná, ale dost opožděná. Už před týdnem tady správně poradil Honzík