Autor Téma: USB Disk hledám software  (Přečteno 7532 krát)

Marťa

• Host
USB Disk hledám software
« kdy: 03. 03. 2011, 21:12:55 »
Čaute ,mám prosbu na vás :( chtěla bych si stáhnout hudbu na USB disk jenže můj počítač neumí načíst USB tudíž neumím si nic stáhnout a píše mě to
Ovladač hlasitosti systému souboru Microsoft WPD,Styl souboru INF neodpovídá požadavku jako chybu :(
Budu ráda za jakoukoli pomoc předem Dík

Reklama

• Stálý člen

Daniel Tengler

• Profík
  • Jen nejsilnější přežijí ....
    • sw4all.cz
Re: USB Disk hledám software
« Odpověď #1 kdy: 04. 03. 2011, 07:20:45 »
Ahoj, napiš prosím přesný chybový kód hlášky.
Také doplň název a typové označení USB disku a v jakém operačním systému se to děje.
Více informací = rychlejší odpověď

Marťa

• Host
« Odpověď #2 kdy: 04. 03. 2011, 08:14:15 »
Ahoj, napiš prosím přesný chybový kód hlášky.
Také doplň název a typové označení USB disku a v jakém operačním systému se to děje.

kod hlášky- byl nalezen ovladač zařízení,ale při jeho instalací došlo k chybě
Ovladač hlasitosti systému souborů Microsoft WPD
USB disk -EMTEC Penguin 4GB ,ale zkoušela jsem i jiné ,ani to nepomůže :-( a operační systém Windows Vista Home Premium

Yarda

• Host
« Odpověď #3 kdy: 04. 03. 2011, 08:26:43 »
Napiš ještě, zda je ten USB vstup napevno v základní desce, či zda je s deskou propojen kabelem.
Pokud by to byl kabel, je možné, že jsou nesprávně zapojené PINy (možná do zvukovky, místo do USB), když ta chybovka ukazuje chybu na hlasitosti.
Ta hláška je natolik "záhadná", že to typuji hardvérový problém.

Marťa

• Host
« Odpověď #4 kdy: 04. 03. 2011, 08:46:52 »
Napiš ještě, zda je ten USB vstup napevno v základní desce, či zda je s deskou propojen kabelem.
Pokud by to byl kabel, je možné, že jsou nesprávně zapojené PINy (možná do zvukovky, místo do USB), když ta chybovka ukazuje chybu na hlasitosti.
Ta hláška je natolik "záhadná", že to typuji hardvérový problém.

USB je na pevno na zakládce jinak co se týče hlasitosti ,přehraní filmů a podobně to jde bez problému ,jen neumím to natáhnout na USB disk :(

Reklama

• Stálý člen

kl

• Host
« Odpověď #5 kdy: 15. 03. 2011, 14:08:50 »
Vnuťte mu ovladač usb mass storage a bude se chovat jako fleška.
Druhá možnost je použít počítač se starším OS (DOS, Win9x....), který namá ovladač pro MTP devide a nainstaluje si ho sám (nebo s dopomocí) jako usb mass.
Taky mě nebaví přemlouvat XP, Vista, W7 še MP3 přehrávač je fleška a ne MTP device.