Autor Téma: grafika  (Přečteno 3901 krát)

dospelka

• Host
grafika
« kdy: 28. 11. 2010, 17:33:14 »
Potřebuji zjistit, proč se mi seká film, je to grafikou? Vždycky musím čekat, až naběhne 100%.Který softvér mám stáhnout? Nebo mi poraďte, čím to je. Předtím to nebylo, ale kámoš mi chtěl PC vylepšit a něco smazal :-\. Nechci se ho už ptát a vyřešit sama. :'(

Reklama

• Stálý člen

r.kopca

• Host
Re: grafika
« Odpověď #1 kdy: 28. 11. 2010, 20:15:07 »
ak to pojde tak napis akyu grafiku mas , ak vies rovno aj pamaramtre , pamet a vykon, a aj windows . uz s toho ide odst zistitm, a myslim ze vymazanim niecoho nieje mozne sposobit lagovanie=spomalovanie

host

• Host
« Odpověď #2 kdy: 28. 11. 2010, 20:49:46 »
Zkus jiný přehrávač a zjistíš jestli je chyba v grafice či přehrávači.

dospelka

• Host
« Odpověď #3 kdy: 29. 11. 2010, 10:47:14 »
nevím jakou tam mám grafiku,PROGRAM windows xp,pevný disk 40GB,ovladače MSI Multimedia Beyond 3d je to celý soubor a já nevím, které jsou nainstalované,poraďte,která grafika je dobrá a kde mám hledat, tu co tam mám, není to přehrávačem,zkoušela jsem nainstalovat kde jaký kodek a přehrávač,vím, že paměť je malá,ale koupila jsem si nový počítač a ten taky kdoví jak veliký rychlík není a filmy se sekají taky, něco musím nainstalovat,ale nevím,, čím to bude,jinak samozřejmě provádím čištění registrů,defragmentace, správné odinstalování,zřejmě to budu muset zase někomu zanést,ale chtěla jsem to zkusit sama

petr

• Host
« Odpověď #4 kdy: 29. 11. 2010, 11:47:17 »
Citace
''provádím čištění registrů''
Nebude to tím? Registry se čistit nemusí! Kdo říká že jo tak je to blb! Občas při mazání registru se smaže něco co nemá a pak počítač začne blbnout. Registry zabírají tak málo místa že je zbyteční riskovat jejich mazáním. Já mám XP už nainstalovaní 4 roky bez žádného problému a velikost registru mám 30mb a už nepatních registru mám odhadem tak 2mb a kvůli pár megabajtům nebudu riskovat že si po*** celý systém. Že se musí čistit registry si vymysleli výrobci programu tipu TuneUP atd., aby ne moc zkusení uživatele kupovali jejich software.
Doporučuji přeinstalovat celí systém, nainstalovat všechny ovladače od výrobců hardwaru, nepoužívat zádní čističe registru, nestahovat zádní pochybní kodeky a na filmy používat přehrávač VLCplayer nebo KMPlayer.

Reklama

• Stálý člen

r.kopca

• Host
« Odpověď #5 kdy: 29. 11. 2010, 14:58:00 »
to vazne? 2 pc s rovnakym probemom, hmm ja myslim ze robis nieco zle na obidvoh pc , lebo ja som raz mal pc asi pred 10 rokmy ze 64mb ram 32mb grafika 600mz procesor a windows xp aj 98 som skusal a filmy mi vzdy na takej sunke sli a nic nesekalo, ja si mylsim ze je problem s tym ze si urobila nieco rovnako aj na jednom aj na druhom pc, len som s takymto problemom nikdy nestretol tak nvm moc poradit, taky najvecsi odhad ak istalujes stale ten isty windows s toho isteho cd aj na jednom ajna druhom, mozno je nieco poskodene na cd , alebo instalacka prehravaca alebo kodeku, nvm fakt, asi by si mala napisat na dake odborne forum