Autor Téma: nastavení zvuku v Pinnacle Studio 15  (Přečteno 5194 krát)

Fantomas007

• Host
nastavení zvuku v Pinnacle Studio 15
« kdy: 01. 04. 2012, 19:22:18 »
Poradil by prosím někdo, jak se v Pinnacle upravuje zvuk. Mám natočené video z narozenin. Na začátku se přeje oslavenci. Kamera bere všechny zvuky, a jednotlivým gratulantům stejně není rozumět. Tady jsem si vypla zvuk a do hudební stopy jsem vložila písničku. Potom už je tancování a zde už chci mít původní zvuk. Pokud zvolím vypnout zvuk tak se vypne v celém projektu. Musí se tam nastavit nějaké mezníky nebo něco? Nebo nevíte někdo jestli jsou na netu nějaké české tutoriály, kde by to bylo dobře vysvětleno? Předem díky za rady.

Reklama

• Stálý člen

mluno

• Host
Re:nastavení zvuku v Pinnacle Studio 15
« Odpověď #1 kdy: 09. 05. 2012, 15:43:45 »
Jak to tak bývá, existuje k tomuto cíli nekolik cest. Napadají mě dvě, ale je jich jistě daleko víc.
V místech, kde původní zvuk nechcete, ztlumte na časové ose zvuku jak je ta křivka (přímka) hlasitosti přidejte tam čudlíky v místě přechodu a stáhněte zvuk (to se fakt blbě vysvětluje takto na dálku, ale program má českou nápovědu, tak si ji pročtěte). Náhradní zvuk dejte do další stopy. Můžete pek tzřeba nastavit i vhodné prolnutí - je li to potřeba.
Druhá možnost pokud video stříháte (což je pravděpodobné), tak asi přímočařejší, je rozdělit to na klipy a ty, které mají špatný zvuk, tak do jejich zvukové stopy dát ten náhradní zvuk.

benži

• Host
« Odpověď #2 kdy: 09. 05. 2012, 17:03:50 »

otuš

• Host
« Odpověď #3 kdy: 10. 05. 2012, 14:09:57 »
 :)Zkus v panelech otevřit -nástroje. Pak otevřit změnit hlasitost. Z uvedených třech možností lze zvuk jak z vastního videa tak dodané hudby buď úplně ztlumit, přidat hlasitost a pod.
Otuš.