Autor Téma: vypalování filmů - 2 GB  (Přečteno 3810 krát)

lucie.zp

• Host
vypalování filmů - 2 GB
« kdy: 01. 05. 2012, 12:47:07 »
Dobrý den, jsem tu nová, tak se omlouvám, zda už tento dotaz zde byl. Mám problém, nejsem v práci s PC nějak zkušená, zvládnu pár základních věcí, prostě to co asi průměrný uživatel. Teď se snažím stahovat filmy v lepší kvalitě a většinou je to více než 2 GB. Pak vypálit na DVD, ale můj program Nero Burning Rom mi neumožní vypálit větší soubor než 2 GB. DVD je 4,7 GB, tak nevím proč. Můžete mi poradit, čím to je nebo doporučit jiný program? Moc děkuji Lucie.zp

Reklama

• Stálý člen

Lucy

• Host
Re:vypalování filmů - 2 GB
« Odpověď #1 kdy: 01. 05. 2012, 12:59:11 »
To nebude vypalovacím programem (NERO). Nejspíš ukládáš film na disk, který je formátován FAT32, kde je hranice velkosti jednoho souboru něco přes 2GB. Skus stahovat a ukládat data na jinej disk (partícii), která je formátovaná NTFS. Mělo by to fungovat. Múžeš to třeba skusit ukládat na USB klíč 8GB a více, formátovanej na NTFS a pak vypálit na DVD.

benži

• Host
« Odpověď #2 kdy: 01. 05. 2012, 14:06:21 »
Pokud tam chceš mít přímo ty image, tak dej vytvořit datové DVD, ale jeho typ musí být UDF (nikoli ISO nebo UDF/ISO). Pak vypálíš i soubor o délce 4.5GB..

lucie.zp

• Host
« Odpověď #3 kdy: 01. 05. 2012, 15:06:23 »
Moc děkuju, zkusila jsem to přes UDF a opravdu to jde  8) . Lucka

mluno

• Host
« Odpověď #4 kdy: 09. 05. 2012, 15:30:07 »
U mě s tim nero problémy nemýval. A to jsem vypaloval i soubor přes 30 giga (samozřejmě na Blu-ray DL). (Zdigitalizovaná kazeta VHS E-240 LP, takže 8 hodin videa.)
Ale byla tam na to nějaká volba. Ta hranice pro kompatibilitu je totiž kolem giga (filmová DVD mají právě proto dělené soubory vob po cca 1GB).

Reklama

• Stálý člen