Autor Téma: film z kamery  (Přečteno 3084 krát)

tonda

• Host
film z kamery
« kdy: 03. 09. 2012, 20:24:59 »
Zdravím všechny a prosím o radu:jakdostanu film natočený v kameře na dvd do počítače abych ho mohl upravit a vypálit na dvd.Mechanika dvd vůbec nezná,v Neru ho vidím ale neotevřu.Jsou tam pro mně neznámé přípony.Zkouším to v Pinacle,ale ani tam to nejde.Je na to nějaký program.? :-[

Reklama

• Stálý člen

farkraj

• Host
Re:film z kamery
« Odpověď #1 kdy: 04. 09. 2012, 10:28:35 »
nejdříve ten film musíš dostat do správného formátu   můžeš to dělat třeba přes formát factory  tento program ke stažení zde na slunečnici.. přes tento program do převedeš do formátu  MPG nebo  AVI FORMÁT  to už záleží jaký formát si zvolíš ty poté se to dá normálně vypálit přes nero  .. já osobně pro převod používám program   Convert X to dvd a ten to převede rovnou do formátu MPG tento formát přehraje každý DVD přehrávač.

pokud si nebudeš vědět rady pomohu ti

tonda

• Host
« Odpověď #2 kdy: 04. 09. 2012, 16:31:44 »
Nepřečtu dvd v mechanice,mechanika dělá,že tam nic není.Proto nemůžu postupovat dál.

laran

• Host
« Odpověď #3 kdy: 04. 09. 2012, 22:38:18 »
niektoré kamery natáčajú do vro(aspoň myslím alebo nejak podobne)

dá sa prepnúť aby nahrávala do vob a to sa dá už ľahko spracovať

nemám vlastné skúsenosti ale skús http://www.zive.sk/Poradna/default.aspx?consultanswers=1&id_question=299318

farkraj

• Host
« Odpověď #4 kdy: 05. 09. 2012, 16:36:22 »
bavíme se o mechanice v pc..tak pokud je mechanika v pc ready tak to musí vidět.. počítač si dokáže poradit s různými formáty  většinou to kamery perou do formátu AVI aby se toho více vešlo na disk.. a  AVI formát mechanika v pc přečte na 100%  zajímalo by mne v jakém formátu to máš nedávno jsem  podobný problém řešil.. a funguje to..... ještě mne napadlo zkusit udělat obraz disku přes   DAEMONA přes virtuální mechaniku  aoté z tohoto obrazu disku  to převést do mpg aby to šlo spouštět v dvd přehrávači

Reklama

• Stálý člen