Fórum Slunečnice.cz

Hlavní témata => Ostatní => Téma založeno: Jaroslav Dudek 02. 04. 2012, 10:26:00

Název: Chyba serveru FDI.
Přispěvatel: Jaroslav Dudek 02. 04. 2012, 10:26:00
Objevila se mě další chyba. Při reinstalaci Pinnacle se objevuje hláška " Chyba serveru FDI." a celá instalace se přeruší. Nevíte někdo co to znamená. Díky. Jarda
Název: Re:Chyba serveru FDI.
Přispěvatel: Daniel Tengler 03. 04. 2012, 17:40:02
Nedostatečná konfigurace hw počítače.
Malá paměť, špatná mechanika, starý čip, pomalý procesor ........
Název: Re:Chyba serveru FDI.
Přispěvatel: Jaroslav Dudek 04. 04. 2012, 08:31:36
Děkuji za diagnozu, ale co mám dělat? J.